Wrapfolie

8 producten
Sorteer op

Auto wrapfolie bij Maegis

Bekijk hier ons totale aanbod van hoogwaardige kwaliteit wrapfolie o.a. voor een auto.

Wrap Vinyl zijn gegoten folies, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor onder andere carwrapping. Deze speciale wrapfolies zijn gemakkelijk vervormbaar om verschillende ondergronden.

Gegoten folies bestaan uit een dun laagje vinyl dat op een speciaal papier is aangebracht. Doordat deze folie zo dun is, kan hij gemakkelijk worden gesneden, gepeld en op ongelijke ondergronden worden aangebracht. Wanneer iets ingepakt oftewel gewrapt moet worden (en lang houdbaar moet zijn), is wrapfolie de juiste folie voor de taak. De folies in deze categorie zijn 7 jaar ongeprint houdbaar bij buitengebruik. Behalve de Arlon PCC wrapfolie, deze heeft een houdbaarheid van wel 10 jaar!

 

Arlon Premium Colour Change wrap folie

De Arlon Premium Colour Change (PCC) is een gegoten wrapfolie die verkrijgbaar is in wel 20 verschillende kleuren. De gloss kleuren hebben een ultra gloss finish dankzij de protective film. Dankzij de zelfherstellende lijm is het eindresultaat verbluffend.

 

Bedrukbare wrap folies

Alle andere wrapfolies in deze categorie zijn gemakkelijk te beprinten met solvent, eco-solvent, latex of UV inkten. Wij adviseren om de wrapfolie prints te lamineren. In onze webshop vind je gekalanderd en gegoten laminaten.

 

Wrap folies met FLITE Technology™ lijm 

De Arlon PCC wrapfolie, Superwrap SLX, SLX + en de Superwrap IllumiNITE zijn voorzien van een FLITE Technology™ lijmlaag. Dankzij deze speciale lijmlaag hebben deze wrapfolies een superieure herpositioneerbaarheid en kun je ze snel aanbrengen en/of verplaatsen. Neem een kijkje bij jouw gewenste auto wrapfolie om al diens toepassingen en kleuren te zien.

 

Wrapping tools en wrap gereedschap

Vergeet niet om ook het passende gereedschap te bestellen. Met de juiste tools wordt je wrap klus een stuk gemakkelijker. Bestel je rakels en wraptoebehoren gemakkelijk en snel in onze webshop. Van handschoenen tot WrapStick Sets, alles wat je nodig hebt vind je hier.

Het is raadzaam om voor het aanbrengen van wrapfolie voldoende kennis op te doen door middel van zelfstudie, oefening of door een van onze eigen car wrap trainingen te volgen. Tijdens deze training zal er meer informatie worden gegeven door een professionele carwrapper die alle in- en outs over het materiaal en het carwrappen zelf gaat vertellen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf met het materiaal te werken. Er worden door het jaar heen verschillende trainingen waaronder wrapfolie voor de auto georganiseerd.