Wrapfolie

Wrapfolie bij Maegis

Bekijk hier ons totale aanbod van hoogwaardige kwaliteit wrapfolie.

Wrap Vinyl zijn gegoten folies, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor onder andere carwrapping. Deze speciale wrapfolies zijn gemakkelijk vervormbaar om verschillende ondergronden. 

Gegoten folies bestaan uit een dun laagje vinyl dat op een speciaal papier is aangebracht. Doordat deze folie zo dun is, kan hij gemakkelijk worden gesneden, gepeld en op ongelijke ondergronden worden aangebracht. Wanneer iets ingepakt oftewel gewrapt moet worden (en lang houdbaar moet zijn), is wrapfolie de juiste folie voor de taak. De folies in deze categorie zijn 7 jaar ongeprint houdbaar bij buitengebruik. Behalve de Arlon PCC wrapfolie, deze heeft een houdbaarheid van wel 10 jaar!

De Arlon Premium Colour Change (PCC) is een gegoten wrapfolie die verkrijgbaar is in wel 20 verschillende kleuren.

Alle andere wrapfolies in deze categorie zijn gemakkelijk te beprinten met solvent, eco-solvent, latex of UV inkten.

De Arlon PCC, Superwrap SLX, SLX + en de Superwrap IllumiNITE zijn voorzien van een FLITE Technology™ lijmlaag. Dankzij deze speciale lijmlaag hebben deze folies een superieure herpositioneerbaarheid en kun je ze snel aanbrengen en/of verplaatsen. Neem een kijkje bij jouw gewenste wrapfolie om al diens toepassingen en kleuren te zien. 

Het is raadzaam om voor het aanbrengen voldoende kennis op te doen door middel van zelfstudie, oefening of door een van onze eigen car wrap trainingen te volgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken