Veelgestelde vragen over Transfermaterialen
Mensen willen zich graag onderscheiden en iets unieks creëren dat echt bij hen past. Transfermaterialen zijn hier uitermate geschikt voor. Ze worden gebruikt om logo ontwerpen, teksten, afbeeldingen of cijfers aan te brengen op verschillende ondergronden. Andere termen voor transfers zijn, transferdruk en transfer printing. De meest gepersonaliseerde items zijn onder andere:
- t - shirts
- sport/arbeidskleding
- tassen
- mokken
- telefoonhoesjes
- en vele meer
Soorten transfermaterialen
Er zijn verschillende soorten transfermaterialen die tevens uit verschillende materialen kunnen bestaan. Elke soort heeft weer andere eigenschappen. Afhankelijk van het doel kies je een transfermateriaal dat het beste bij de toepassing past. Transferpapier kan gemaakt zijn van onder andere: papier, vinyl, folie of textiel.
De meest gebruikte transfermaterialen zijn flex en flock folies. Deze worden op maat gesneden met behulp van snijplotters. Met deze transfermaterialen kan op een snelle en gemakkelijke manier een item personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan promotie shirts of een uniek kraamcadeau met de naam van het kindje op een romper. De mogelijkheden van transfermaterialen zijn eindelijk. Ook is het mogelijk om een full colour ontwerp of foto op een product te drukken met behulp van beprintbare transfermaterialen.
Zoals je leest is er veel te vertellen over transfermaterialen en het gebruik hiervan. Lees er daarom meer over in onze veelgestelde vragen over transfermaterialen.
Dit zijn de veel gestelde vragen over transfermaterialen:
- Wat heb je nodig als je wilt werken met transfermaterialen?
- Zijn transfermaterialen geschikt voor alle soorten ondergrond?
- Hoe breng je transfermaterialen aan?
- Kunnen de kleren na het aanbrengen van transfermaterialen worden gewassen?
- Kun je transfermaterialen bedrukken?
- Zijn transfermaterialen duurzaam / milieuvriendelijk?
- Hoe wordt transfermateriaal geproduceerd?
- Welke soorten transfermaterialen zijn er?
- Wat zijn de verschillende soorten transfermateriaal?
Terug naar de Maegipedia.