In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Forever Hot Stamp Foil

Producten 1-24 van 25
Sorteer op

Verschillende soorten Hot Stamp folies van het merk Forever. FOREVER ontwikkelt sinds 1989 transfermedia voor kleuren kopieerapparaten en laserprinters. Met behulp van een snijplotter en een pers maak jij de mooiste creaties op onder andere textiel. De hot stamp folies zorgen voor een metallic uitstraling. Bedruk je eigen shirts met de gemakkelijke hot stamp folies van Forever. Hou er rekening mee dat jouw ontwerpen niet in de droger mogen.

Meer over Forever Hot Stamp Foil

Met deze folies maak je gemakkelijk gave ontwerpen in kleine oplages! Gebruik de Forever Hot Stamp Foil bijvoorbeeld in combinatie met een OKI laser printer. Met de Hot Stamp Foil hoef je nooit meer te pellen, deze heeft een hoge wasbaarheid en zorgt voor een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende varianten. Van verschillende kleuren en glitters tot een folie met ribbel structuur. De mogelijkheden zijn eindeloos en jouw creativiteit zijn geen grenzen gezet.
Print je ontwerp uit met behulp van een sublimatie of laser printer, plaats de hot stamp folie erop en verhit het kort. Op deze manier zal de folie zich aan het ontwerp hechten.
Ontwerpen die gemaakt zijn met behulp van sublimatie printers zijn tot 30 graden wasbaar. Transfers met een laserprinter zijn tot 40° wasbaar. Het voordeel van hot stamp folies in combinatie met laserprinters is bovendien dat het voor uiteenlopende ondergronden geschikt is.