Transfer- en sublimatiepapier

Transfer- en sublimatiepapier bij Maegis

Hier vind je verschillende soorten transfer- en sublimatiepapier van Forever en Epson. Dit papier is te gebruiken in combinatie met OKI’s CMYK en CMYW laser printers. Voor het maken van geweldige kleurenprints op donker of juist op licht textiel en harde oppervlakken, zoals mokken, borden, hout en spiegels. Snijden of pellen wordt overbodig met dit transfersysteem. Sublimatie papier is een unieke papiersoort met een gladde bovenkant waarop een speciale coating zit. Met behulp van deze coating kan de print worden overgebracht op het te bedrukken materiaal. Met behulp van warmte wordt de print gefixeerd. Door gebruik te maken van kwalitatief sublimatiepapier kun je eventuele uitloop en kleur vervaging voorkomen. Bestel daarom altijd een goede papiersoort. Lees meer hierover hieronder.

Om producten te bedrukken door middel van sublimatie, wordt een sublimatieprinter, sublimatie inkt, sublimatiepapier (Texprint) en een transferpers gebruikt. In deze categorie vind je ons volledige aanbod transfer- en sublimatiepapieren.

Er zijn verschillende producten die gebruikt kunnen worden voor het sublimeren. Denkbare producten waarop je jouw design kunt aanbrengen met behulp van sublimatiepapier zijn aluminium, metaal, keramiek, FRP, textiel en hardboard. Voor sublimatie op textiel moet deze voor minimaal 65% uit polyester bestaan. Bij druk op katoen en donker gekleurd textiel, wordt polyester folie (Sublimatie Flex of Sublimatie Flock) gebruikt.

Bestel het sublimatiepapier dat het beste bij jouw te sublimeren product past. Gebruik CMY white voor het maken van geweldige kleuren prints op donker of juist op licht textiel.

Het CMYK sublimatiepapier is wit opaak transferpapier dat geschikt is voor het maken van full colour prints op donker textiel.

Of maak kennis met de Hot Stamp Foil. Dit is transferpapier waarmee je mooie ontwerpen kunt maken in kleine oplages.

Je vindt ze allemaal hier in deze categorie. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken