Printflock

2 producten
Sorteer op

Hier vind je een opsomming van de meest voorkomende printbare flock soorten en kwaliteiten uit ons assortiment in diverse soorten en voor verschillende textielen. 

Meer over printflock


Een printflock flockfolie bestaat uit 4 lagen. Een transparante backing, hierop is een semi-hechtende coating aangebracht (deze moet later namelijk loslaten om de print te kunnen transfereren). Hierop zit de uiteindelijk aan te brengen flockfolie. Als laatste zit daar weer bovenop de hotmelt die zorgt voor de verankering van de film op de textiele ondergrond waarop deze moet komen. De hotmelt lijm is bij kamertemperatuur droog en wordt pas actief gemaakt bij hitte.

In plaats van folie wordt op flock folie een viscose ingezet. De flock structuur van deze viscose zorgt voor de velours uitstraling die kenmerkend is voor een flock.

Printflock online kopen

Bestel vandaag nog online je printflock en geniet van onze snelle levering. In ons ruime assortiment aan uiteenlopende printflock varianten vind je altijd de juiste printflock voor je taak. Bestel vandaag nog je printflock op werkdagen voor 17:00 uur en wij zullen je follie vandaag nog versturen.