Flexfolie

Flexfolie bij Maegis

Hieronder vind je ons aanbod in plot flexfolie voor het bedrukken van textiel. Met verschillende soorten en uitstralingen die geschikt zijn voor verschillende materialen en merken als Siser, Poli-Tape, Chemica en B-Flex.

Een flexfolie bestaat uit 3 lagen. Een transparante backing, hierop is een semi-permanente lijm aangebracht (deze moet later namelijk loslaten om de tekst te kunnen transfereren). Hierop zit de uiteindelijk aan te brengen flex- of flockfolie. Als laatste zit daar weer bovenop de hotmelt die zorgt voor de verankering van de film op de textiele ondergrond waarop deze moet komen. De hotmelt lijm is bij kamertemperatuur droog en wordt pas actief bij hitte.

Er bestaat een enorme diversiteit aan verschillende folies zoals vele kleuren, maar ook glitter, dierenprints etc. zijn verkrijgbaar op de markt.

De standaard flex is in een veelvoud aan kleuren te verkrijgen en zijn in verschillende merken tot maximaal 57 kleuren verkrijgbaar. Bij de standaard flex zijn er tevens neon en metallic kleuren verkrijgbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken