Opbergsystemen

10 producten
Sorteer op
Twister 2 inch

Met de Twister staan de benodigde rollen nu altijd netjes rechtop zonder nog om te vallen. Ook de archivering op kleur en de controle voor de eindafrekening is nu super eenvoudig.

Geschikt voor 2 inch rollen.

 

Twister Cliffhanger

Het “mammoetrek” uit de Twister familie kan los worden geplaatst op een bodemplaat of als “Wallmount” aan de muur worden bevestigd en is geschikt voor het opslaan van 48 rollen (tot 60cm lengte). 

YelloBelt

In deze gereedschapstas stopt u alles wat u tijdens uw werk zo nodig hebt. Het thermisch verzinkte stalen plaatje voor de “SpeedMag” magneten is nu stevig op de tas bevestigd. 

SignToolBox

Voor alle gereedschappen die een signmaker zo nodig heeft, is een plekje gereserveerd in speciale vakjes en tasjes. Rakel, pomp sprayer, föhn, reiniger, naalden, mobieltje, pda enz. 

Bekijk hier ons aanbod in handige opbergsystemen voor je folies en tools.

Opbergsysteem benodigdheden

Om al je folies handig op te bergen bieden wij onze klanten verschillende handige opbersystemen. Denk bijvoorbeeld aan een medicard waar alle belangrijke informatie op genoteerd kan worden. We bieden ook systemen aan om je rollen rechtop te kunnen plaatsen en archiveren. Andere opbergsystemen in ons aanbod zijn bijvoorbeeld de Speedclips van Yellotools of de verschillende YelloBelts voor al je gereedschappen.