Tools

Producten 1-24 van 243
Sorteer op
ProWrap Blue 4 inch

Een rakel met trapezevorm met 2 verschillende soorten hoeken, meer grip voor de vingertoppen, een opening voor accessoires en de geniale “Center-Finder” voor een beter evenwicht.

Wrap-U-ezee

Met de Wrap-U-ezee wordt het wrappen van autospiegels en andere auto-accessoires een fluitje van een cent. Bespaar tijd en krijg een perfect resultaat.

Cuttingmat Crystal

Kies voor helderheid en comfort tijdens het snijden met de CuttingMat Crystal van Yellotools. De hoogwaardige, transparante snijmat voor signmakers!

Hier vind je de tools waarvan je niet wist dat je ze nodig had!

Ontdek ons uitgebreide assortiment in handige tools. Van linialen, mesjes, rakels tot aan tapes, vloeistoffen en kleurenkaarten.

Tools zijn belangrijk voor een juiste verwerking van signmaterialen. Ze maken het werken met de materialen gemakkelijker. Denk bijvoorbeeld aan mesjes, doekjes, ontvetters en tapes.

Ook weeders en pincetten zijn handige hulpmiddelen voor al het pelwerk. Verder hebben we handschoenen in alle maten. Deze handschoenen zijn gemaakt speciaal ontwikkeld nylon. De vingertoppen “glijden” optimaal over alle soorten folies. Behalve deze bieden wij ook verschillende soorten rakels, linialen, cirkel snijders, schrapers, sjablonen, messen en nog veel meer.