Interior Design Films

Interieurfolie van Maegis

Met de Maegis interieurfolie verander je bijna iedere ondergrond of oppervlakte super snel en eenvoudig in een totaal nieuw design.

Onze Maegis Interior Design Film is een vreemde eend in de bijt. Deze, in meer dan 190 verschillende uitvoeringen verkrijgbare folie, vindt zijn toepassingsgebied in interieur restyling. Deze folie wordt met name toegepast in hotels, kantoren, grootwinkelbedrijven, maar ook voor keukens. Deze interieurfolies geven keuken-, badkamer-, kledingkasten, deuren en zelfs tafels een compleet nieuwe look. We hebben zelfs interieurfolies die geschikt zijn voor muren. Interieurfolie plakt nagenoeg overal op. Wat ga jij ermee wrappen?

Met behulp van de interieurfolie van Maegis kun jij eenvoudig je meubels wrappen. In een handomdraai kun jij je meubels renoveren zonder de hoge kosten van compleet nieuwe kasten, deuren of keukenmeubels. Voor welke stijl ga jij?
 
Wil je je klanten de verschillende interieurfolies laten zien en voelen? Bestel dan onze Full Range Brochure. Onze interieurfolies zijn er in verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan textielmotieven, glitterfolie, leder en metaal optiek, marmeren / steen look en natuurlijk ook in houtlook. Al deze interieurfolies zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en variaties. Neem maar eens een kijkje bij onderstaande producten. 


NB. Vergeet niet de juiste primer bij de interieurfolie te bestellen.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken