Etched glass

10 producten
Sorteer op
Metamark Silver Etch MetaScape

Een etched glass folie die iets lichter is van kleur dan de standaard etched glass folies én voorzien is van luchtkanalen zodat je luchtbellenvrij kunt plakken.

Etched glass folie bij Maegis

Zandstraal effect / etched glass folies in verschillende kwaliteiten en uitstralingen vind je hier. Dit soort zandstraal folie biedt voldoende privacy in kantoren of woonruimten. Bij Maegis bestel je zandstraal folies van merken zoals; Metamark, Réflectiv en Maegis Essentials. 

Etched glass folie wordt ingezet om normaal glas een gezandstraald effect te geven. Etched glass folie is verkrijgbaar in een polymeer- en monomeer weekgemaakte variant. Ook is het in andere oppervlaktestructuren verkrijgbaar, zoals melkglas effect, een wat lichtere grijs en een crystal effect. Zandstraal / etched glass folie zorgt voor bescherming tegen inval van zonnestralen en inkijk. Op die manier werkt het niet alleen isolerend maar biedt bovendien extra privacy doordat het de inkijk tegen gaat. Op zijn beurt velaagd deze verminderde inkijk de kans op inbraak. Het is echter ook mogelijk om de folie puur decoratief in te zetten.

Het is gebruikelijk dat Etched glass folie met behulp van water wordt geplakt. Daarom is het belangrijk om te weten wat voor soort lijm de folie heeft. Een waterdispersie lijm wordt namelijk wit bij nat plakken. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van een Etched glass folie met een solvent lijm. Het is een folie die gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is.