Etched glass

Etched glass folie bij Maegis

Zandstraal effect / etched glass folies in verschillende kwaliteiten en uitstralingen vind je hier. Dit soort zandstraal folie biedt voldoende privacy in kantoren of woonruimten. Bij Maegis bestel je zandstraal folies van merken zoals; Metamark, R√©flectiv en Maegis Essentials. 

Etched glass folie wordt ingezet om normaal glas een gezandstraald effect te geven. Etched glass folie is verkrijgbaar in een polymeer- en monomeer weekgemaakte variant. Ook is het in andere oppervlaktestructuren verkrijgbaar, zoals melkglas effect, een wat lichtere grijs en een crystal effect. Zandstraal / etched glass folie zorgt voor bescherming tegen inval van zonnestralen en inkijk. Op die manier werkt het niet alleen isolerend maar biedt bovendien extra privacy doordat het de inkijk tegen gaat. Op zijn beurt velaagd deze verminderde inkijk de kans op inbraak. Het is echter ook mogelijk om de folie puur decoratief in te zetten.

Het is gebruikelijk dat Etched glass folie met behulp van water wordt geplakt. Daarom is het belangrijk om te weten wat voor soort lijm de folie heeft. Een waterdispersie lijm wordt namelijk wit bij nat plakken. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van een Etched glass folie met een solvent lijm. Het is een folie die gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken