Siser Sparkle

Bij deze glitter flexfolie zitten de glitters in de folie in plaats van op.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Sparkle

De Siser Sparkle flexfolie zorgt voor sprankelende creaties op je textiel. Maak een glamoureus ontwerp op een tas, of wat dacht je van een glinsterend kunstwerk op een kookschort? Met de Siser Sparkle kan het allemaal! Deze polyurethane (PU) en PVC-vrije flex laat zich eenvoudig pellen en snijden, maar ook wassen op temperaturen tot 60 graden is geen probleem.

Deze folie is voorzien van een Oeko-Tex® Keurmerk, dit houdt in dat er zich geen schadelijke stoffen in de flex bevinden wat beter is voor gezondheid en huid.

Neem maar eens een kijkje tussen de sprankelende kleuren die er beschikbaar zijn. Bij de Siser Sparkle flexfolie zitten de glitters in de folie. Zoek je een flex waar de glitter bovenop het materiaal liggen? Dan is de Siser Glitter iets voor jou.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Siser Sparkle? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 317998
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glitter
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Sparkle pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op