Siser Brick Matt 1000

Flexfolie die meer dan 10x zo dik is als standaard flexfolie!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Brick Matt 1000

De Siser Brick Matt 1000 is geheel tegen deze stroom in. Het is juist een flexfolie die gemaakt is van zeer dik PU (polyurethaan) materiaal. Soms wil je je design hogerop en een extra accent geven. In plaats van de gemiddelde 90 micron is de Siser Brick Matt 1000, meer dan 10x zo dik. Ondanks dat het materiaal extreem dik is, is deze speciale Siser flex zeer makkelijk te snijden en te pellen. Bovendien heeft deze flexfolie ook een hoge wasbaarheid van maar liefst 60 graden. De Siser Brick Matt 1000 bevat het Oe ko-Tex® Keurmerk. Hiermee wordt bedoeld dat het beter is voor gezondheid en huid aangezien deze Siser flex geen schadelijke stoffen bevat.


LET OP: AFWIJKENDE VERWERKINGSMETHODE!

 • Materiaal snijden en pellen
 • Kleding voorpersen ivm evt. kreukels en vouwen
 • Positioneer de transfer en pers 5 seconden op 155 graden met medium druk
 • Keer na 5 seconden het kledingstuk om, zodat de bedrukking op de plaat ligt
 • Pers het shirt nogmaals 15 seconden
 • Af laten koelen alvorens de drager te verwijderen

Wil je een semi-glans uitstraling in plaats van matt? Dan kun je de Siser flex nogmaals 5 tot 10 seconden persen.

Toch op zoek naar een iets dunnere Brick folie? Neem dan een kijkje bij de Siser Brick Matt 600.

Heb je verdere vragen over de Siser Brick Matt 1000 flex? Stel dan je vraag via de knop onder de product vragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Specificaties
Artikelnummer 309257
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 5 m
Breedte 50 cm
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Hoog
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Datasheet Siser Brick pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
 • Hoi, ik heb een Summa Cutter S Class uit 2008 gekocht en heb deze folie besteld. Welk mesje zou ik hiervoor moeten bestellen die ook in de plotter past?
  • Bij dik materiaal heb je een speciaal mesje van Summa; https://www.maegis.nl/304153-summa-d-mesje-55-gr.-(messing-meshouder) Hiervoor heb je echter ook een speciale messing meshouder nodig; https://www.maegis.nl/304155-summa-sandblast-dragknife-meshouder-(messing) Als alternatief hebben we ook een eigen merk mesje voor dikker materiaal, hiervoor heb je geen speciale meshouder nodig; https://www.maegis.nl/300937-maegis-comp.-mesje-summa-d60-gr.
   Bij dik materiaal heb je een speciaal mesje van Summa; https://www.maegis.nl/304153-summa-d-mesje-55-gr.-(messing-meshouder) Hiervoor heb je echter ook een speciale messing meshouder nodig; https://www.maegis.nl/304155-summa-sandblast-dragknife-meshouder-(messing) Als alternatief hebben we ook een eigen merk mesje voor dikker materiaal, hiervoor heb je geen speciale meshouder nodig; https://www.maegis.nl/300937-maegis-comp.-mesje-summa-d60-gr.
   Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op