In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

PVC vrij

8 producten
Sorteer op

Voor PVC-vrije printmedia zit je in deze categorie goed! Je vindt hier verschillende soorten zelfklevende PVC-vrije folies. Dus draag een steentje bij aan het klimaat en print op PVC-vrije materialen.

Onze PVC vrije folies

In deze categorie vind je folies met een permanente of verwijderbare lijm of folies met een siliconen lijm die door eenieder eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zijn.

Bijzonder in deze categorie is bijvoorbeeld de Eco Print PP White Gloss. Als je deze folie lamineert met de Coverfilm Antigraffiti, heb je een super PVC vrije oplossing met een houdbaarheid van maar liefst 3 jaar bij buitengebruik!

Ben je op zoek naar PVC-vrije canvas? Kijk dan bij de Texprint Canvas ART. Voor PVC-vrije printmedia voor in roll-up systemen moet je bij de PP Display 220 NoLite S of de PET Display 175 Nolite S zijn.

Heb je vragen over de folies of ben je op zoek naar een oplossing? Neem dan contact met ons op en een van onze specialisten helpen je graag verder.