In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Zelfklevende printfolie

Producten 1-24 van 71
Sorteer op
One Way Vision Eco UV

De gaatjesfolie voor de korte termijn en voor privacy op autoruiten. Kijk van binnen naar buiten, maar niemand kijkt naar binnen! 50% bedrukbaar oppervlak.

Zelfklevende printfolie bij Maegis

Bekijk hier ons aanbod in zelfklevende printfolie voor solvent, latex en UV inkten.

Het aantal mogelijkheden bij deze variant printvinyl is legio. Daarbij komt dat de meeste zelfklevende printfolie varianten ook nog eens met verschillende lijmsoorten zijn uitgerust. Zo zijn er bijvoorbeeld transparante, grijze, permanente, semi-permanente, luchtkanalen en high-tack lijmen. Een grijze lijmlaag wordt ingezet om de opaciteit te verhogen. De semi-permanente lijmsoorten worden ingezet om na een tijdelijke toepassing dit product makkelijk en snel te verwijderen.

Omdat we het bij digitaal printen vaak hebben over grotere prints, zijn er verschillende producten voorzien van een luchtkanalen lijm. Doordat lucht door deze kanalen kan ‘ontsnappen’, maakt dit het luchtbel vrij plakken van grotere prints aanzienlijk makkelijker. 

Zelfklevende printfolie online kopen

Bij Maegis vind je 7 jaars gegoten printfolie, maar ook 7, 5 en 2 jaars gekalanderd printvinyl. Maar ook speciale zelfklevende printfolie en PVC vrije folie ontbreken natuurlijk niet in ons assortiment. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste folie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste printvinyl.