Lichtreclame

3 producten
Sorteer op

Lichtreclame maken met printmedia van Maegis

In deze categorie staat alle printmedia die bedoeld is voor het maken van lichtreclame. Het maken van lichtreclame is een effectieve manier om een merk of product te presenteren. Door gebruik te maken van backlit, translucente printmedia en textiel met translucentie, kun je jouw creatie op een unieke manier laten opvallen.

De PET Backlit Film Pro S is een van de meest gebruikte materialen voor buitenreclames, denk bijvoorbeeld aan lichtbakken en andere lichtreclame toepassingen. Het is een geweldige manier om je reclame te laten opvallen in donkere omgevingen. Door het licht achter het materiaal te plaatsen, worden de kleuren en afbeeldingen op het materiaal helder en levendig weergegeven. Dit type printmedia is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld winkelcentra, stations, snackbars en andere donkere ruimtes.

Translucente printmedia zoals de Polyprint Translucent is een andere optie om jouw reclame op een unieke manier te presenteren. Dit type materiaal laat het licht door. Zoek je een gekleurde translucente folie? Kijk dan eens bij de Metamark MT.

Wist je dat je ook textiel in kunt zetten voor lichtreclames? Dit kan met de Texprint Lightbox. Door de elasticiteit is hij uiterst geschikt voor back- of frontlit graphics in spansystemen zoals bijvoorbeeld aluminium frames. Door de translucentie kun je het uitermate goed inzetten voor lichtbakken.

In samenvatting, het maken van lichtreclame met printmedia biedt vele voordelen. Door gebruik te maken van backlit, translucente printmedia of textiel met translucentie, kun je de reclame op een unieke en opvallende manier laten opvallen. Dit zal zorgen voor meer naamsbekendheid en potentiële klanten naar het merk of product trekken.