Yellotools DIY - tools dag @ Yellotools - 4 november

Krijg een uniek kijkje achter de schermen bij Yellotools; dé producent van signtools én test en voel de (nieuwe) Yellotools producten die jou het leven als signmaker nóg makkelijker kunnen maken.
 
Op vrijdag 4 november om 10.00 uur opent Yellotools haar deuren voor jou en word je verwelkomd met een lekkere kop koffie.
 
Vervolgens kun je kennismaken met de ‘LEAN’ werkmethode van Yellotools. Hun motto is; use your brain, not your wallet. Tijdens deze rondleiding zie je hoe alle tools worden gemaakt en hoe efficiënt, bijzonder en mooi deze werkwijze is.
 
Na de rondleiding krijgen jullie de mogelijkheid om te testen en te voelen hoe de (nieuwe) Yellotools producten jou het leven als signmaker nóg makkelijker kunnen maken en die ervoor zorgen dat de moeilijke en/of vervelende klussen leuk gaan worden. We maken kennis met tools voor bijvoorbeeld het plakken of verwijderen van folie, carwrappen, PPF, interieurfolie en ga zo maar door.
Jullie krijgen zelfs de unieke mogelijkheid om prototypen te testen, zo testen jullie dus als eersten deze nieuwe artikelen!
 
Om 14.00 uur is het programma afgelopen en sluiten we de dag gezellig af met wat eten en drinken.
 
De kosten van deze dag bedragen €25,- per persoon (ex. BTW). Maarrrrr dit wordt omgezet in een tegoed van €35,-  (ex. BTW) die je die dag ter plekke kunt besteden aan Yellotools artikelen.
 
Wanneer: 4 november 2022
Tijdstip: 10.00 – 14.00 uur (aansluitend eten)
Waar: Yellotools, Wilberhofener Strasse 1, Windeck (DE)

Meld je snel aan, want we hebben maar voor maximaal 30 personen plek!

Klik hier om je aan te melden.