Summa snijplotter kiezen

Summa snijplotter kiezen

Bij ons vind je een ruim aanbod aan Summa snijplotters.

Maar hoe kies je nu de beste snijplotter?

Om jou met je keuze te helpen geven wij je een aantal tips om jouw ideale Summa snijplotter te kiezen:

  • Begin met het bepalen van je budget. De aanschafprijs kan invloed hebben op je keuze.
  • Schat in hoeveel bedrukkingen je wilt realiseren
  • Welke functies wil je dat je snijplotter heeft?
  • Welke afmetingen moet de Summa snijplotter aan kunnen?
  • Welke aandrijfmotor zit er in de snijplotter?
  • Hoe snel is de snijplotter?

Summa S Class

De Summa S Class snijplotters zijn moderne machines die aan de top staan van de snijplotters voor professionals. Ze staan bekend om hun sensortechniek en gecompliceerde algoritmen. Met één van deze modellen ben je altijd voorzien van de nieuwste technologie om elke keer weer opnieuw nauwkeurig te snijden. De printers zijn gemakkelijk in gebruik en bieden zijn gebruiker diverse functionaliteiten.

De Summa snijplotters in ons assortiment hebben verschillende snijbreedtes, tot wel 158cm. Bij bepaalde modellen zijn de standaard en de mand inbegrepen. Je vindt alle informatie over de afzonderlijke snijplotters op de desbetreffende productpagina.

Behalve de mediabreedte wordt er onderscheid gemaakt tussen T en D varianten. De T-serie beschikt over een tangentiële snijkop, terwijl de D-serie een sleepmes snijkop heeft.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Summa S Class 2 75D

Bij ons heb je al een Summa snijplotter vanaf 3.395 euro (inclusief transportkosten). De Summa S-Class 2 75D is een vooruitstrevende folie contoursnijmachine voor volumeproductie en digitale printshops. Door zijn eenvoud is het gebruik van een sleepmes de meest toegepaste technologie. Een offset parameter definieert de afstand tussen het mespuntje en het rotatiecentrum.

Summa S One

De nieuwe Summa S One serie vervangt de SummaCut serie en biedt zijn gebruiker veel meer geavanceerde functionaliteiten. Deze machine is geavanceerd, makkelijk in gebruik en ideaal voor hoog volume snijjobs. De combinatie van geavanceerde functionaliteiten maakt de S One tot een flexibele en toekomstbestendige snijplotter.

Summa S-Class 2 160T

De Tangentiële snijtechnologie van de Summa S Class 2 160T garandeert een superieur snijresultaat. De snijrichting van het tangentiële mesje wordt elektronisch gestuurd. Dit precisie snijwerk resulteert in makkelijker pellen. Met een snijkracht tot 600 gram slaagt de Summa S Class T-serie erin om zonder moeite door zandstraal-, maskering-, en reflecterende folies te snijden.

Heb je extra informatie nodig of heb je vragen over één van onze Summa snijplotters? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op.

Bekijk al onze Summa snijplotters hier!