Maegis lanceert webshop

Na maanden van hard werken, is het dan eindelijk zover:
Onze webshop is klaar!


Op de webshop kunt u makkelijk en eenvoudig het gehele assortiment van Maegis terugvinden. Natuurlijk biedt het voor u nog meer voordelen. Zo kunt u dus altijd online bestellen en uw bestelhistorie en eigen vaste prijzen inzien. Met onze webshop zullen we ons serviceniveau hiermee op een nog hoger niveau brengen.

Bent u al klant bij Maegis? Dan hebben wij al een webshopaccount voor u aangemaakt. Het enige dat u nog maar hoeft te doen is een eigen wachtwoord instellen. Hiervoor kunt u het bij ons bekende e-mailadres gebruiken.

Bent u nog geen klant bij Maegis en wilt u graag klant worden? Dan vragen wij u het aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier om uw wachtwoord in te stellen of om het aanmeldformulier in te vullen.


Acties
Uiteraard willen we de livegang van de webshop niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn er de komende weken vele interessante acties bij ons! Naast prijsaanbiedingen en andere voordelen is er een super hoofdprijs te winnen: een geheel verzorgde reis naar Lyon waar men een wedstrijd van Olympic Lyon kan bijwonen en de productie van Chemica mag bezoeken!

De actie waar we maandag 5 november mee gaan starten, is een waardebon voor de Arlon producten ter waarde van maar liefst € 250,-! Deze waardebon wordt op 23 november aanstaande onder diegenen die in deze periode online hebben besteld verloot. Tevens ontvangen de eerste 75 online bestellers een Arlon rakel.

Wij zullen u via de gebruikelijke kanalen op de hoogte brengen van alle interessante acties.

Houd dus onze social media goed in de gaten!


Wij wensen u veel geluk!

Arlon Voucher