Lever je oude printer in en ontvang tot €3.000,- inruilkorting!

Ruil nu voor 31 maart 2023 je oude printer in voor een Roland TrueVIS VG3-540 of VG3-640 en ontvang tot €3.000,- inruilkorting.
Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je een printer gelijk aan of groter dan 76 cm en ruil je deze in voor een VG3-540? Dan ontvang je hiervoor €2.500,- inruilkorting. Ruil je deze in voor een VG3-640? Dan ontvang je maar liefst €3.000,- inruilkorting! Het maakt niet uit welk merk of welk type printer je inlevert, als deze maar gelijk aan of groter dan 76 cm is.

Waarom overstappen naar een Roland TrueVIS VG3 printer?- De TrueVIS VG3 serie loopt voorop op het gebied van groot formaat inktjet printer/snijplotters met prestatie verbeterende en tijdbesparende functies die bedrijven transformeren.

- De hoogste kwaliteit en verbluffende kleuren en onverslaanbare doorloop tijden – Optionele oranje en groene inkten vergroten het kleurbereik en geven ongelooflijke levendigheid aan de prints. TR2 inkten kunnen al worden gelamineerd en de prints kunnen al worden aangebracht slechts 6 uur na het printen.

- Een intelligent, geïntegreerd take-up systeem – Blijf printen en snijden terwijl je andere taken uitvoert.

- Je kunt op afstand je printer(s) monitoren met Roland DG Connect. Bekijk de status en prestaties van jouw toestel, en de winstgevendheid van de VG3 met slechts een klik op de knop. 

 

Klik hier voor de Roland TrueVIS VG3 serie.

Heb je vragen over deze actie of heb je interesse? Laat het ons weten!