Goedkope flockfolie

Goedkope flockfolie

Flockfolie wordt gebruikt om een breed scala aan textiel te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan gewone kleding, werkkleding, handdoeken of knuffels.
Het is een heat transfer met een luxe uitstraling, dankzij zijn fluweelachtige look. Het is niet glad zoals een flex maar heeft een velours/suede toplaag.
Goedkope flockfolie drukken geeft je kleding snel een dure uitstraling.
Door middel van een snijplotter wordt de folie in de gewenste vorm gesneden en vervolgens met de hitte en druk van een transferpers op het gewenste item gedrukt.
Zo kan bijna elk item van een eigen design worden voorzien. Personaliseren is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Om een flockfolie te produceren wordt viscose gebruikt. De flock structuur van deze viscose zorgt voor de velours uitstraling.

Soorten flockfolies

Er zijn vele verschillende soorten flockfolies in verschillende prijsklassen. Goedkope flockfolie vind je in onze webshop, maar ook de duurdere varianten zijn in ons assortiment opgenomen.
Er zijn diverse goedkope flockfolies met uiteindelopende toepassingen. Zo zijn er tevens speciale flockfolies die geen sublimatie inkt doorlaten en flock specifiek voor materialen van nylon.
Flock folies zijn beschikbaar in vele soorten en kleuren.

Maegis flockfolies

Zo voeren wij flockfolies van de merken Chemica, Poli-Tape en Siser. De Siser stripflock lijkt net op borduurwerk.
Het is uitermate geschikt om je items een “rijke” look te geven tegen een gunstige prijs.
De mogelijkheid om dit materiaal in lagen aan te brengen, zorgt voor geweldige mogelijkheden voor meerkleurige ontwerpen.
Je kunt prachtig laag op laag werken!

De Chemica Upperflock is dankzij zijn lange vezels lekker pluizig. Het voelt fluweelzacht aan en beschikt over ultra levendige kleuren! Voor een ontwerp dat aandacht verdiend.
De flock kan toegepast worden op katoen, polyester, acryl en gelijkwaardig textiel. Deze folie onderscheidt zich door zijn ruime toepasbaarheid en uitstekende snij- en pelmogelijkheden.

Ten slotte kun je ook nog kiezen voor de Poli-Tape Tubitherm. De Tubitherm is vrij van pvc en weekmakers. Hij overtuigt al onze klanten door zijn fluweelzachte gevoel en schittering.
Geschikt voor: Toepassing op katoen, polyester en mix van beiden. De standaard kleuren zijn wasbaar tot 60 graden. Neon kleuren zijn wasbaar tot 40 graden.


Voor welke goedkope flockfolie ga jij?

Wij kunnen de goedkope flockfolies direct uit voorraad snel en voordelig leveren. Onze folies zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg geliefd door onze klanten.

Heb je extra informatie nodig of heb je vragen over één van onze flockfolies? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op.

Bekijk al onze flockfolies hier!