Goedkope flexfolie

Goedkope flexfolie

Goedkope flexfolie koop je natuurlijk bij Maegis. Dankzij het ruime assortiment aan heat transfers ben je altijd verzekerd van de beste flex voor de meest gunstige prijs.

Flexfolie wordt vaak ook wel textielfolie genoemd. Het is gemaakt van vinyl (polyurethane (PU)). Een flex bestaat uit drie delen: een PU folie, een lijmlaag en een drager. Er zijn drie soorten dragers; licht klevend, klevend en sterk klevend. Door de goedkope flexfolie te verwarmen zal de lijmlaag smelten en zich met warmte hechten aan het te bedrukken materiaal.

 

Flexfolie toepassingen

De meeste goedkope flexfolies zijn geschikt voor katoen, polyester of een mix van deze. Er zijn echter ook specifieke folies voor waterafstotend & vuilwerend materiaal en rekbare of sublimerende stoffen verkrijgbaar. Een goedkope flexfolie is dus niet alleen geschikt voor kleding maar ook voor caps, tassen, kussens, enzovoorts. Flexfolies lenen zich uitstekend voor het bedrukken van bijvoorbeeld relatiegeschenken, promotieartikelen en (bedrijfs)kleding. Er zijn ook flexfolies specifiek voor producten die gemaakt zijn van nylon. Wil je sporttassen, paraplu's, trainingsjassen of andere items bedrukken die gemaakt zijn van nylon? Bestel dan de bijpassende folie.

Laat je creativiteit zien en ontwerp de mooiste projecten met onze flexfolies.

 

Flexfolies bij Maegis

Maegis biedt een ruim assortiment goedkope flexfolies in vele kleuren en soorten aan. Wij bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding. Al onze folies zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitstekend wasbaar, ook op hogere temperaturen.

Wij hebben folies van verschillende vooraanstaande merken in ons assortiment. Flexfolies van Siser, Chemica, Poli-Tape en B-Flex bestel je natuurlijk bij Maegis.

De goedkope flexfolies in ons assortiment beschikken over verschillende uitstralingen. Of je nu op zoek bent naar matte folies of juist glanzend, glitter of metallic wij hebben ze. Zoek je folies met extra opvallende eigenschappen? Kies dan voor fluorescerende, reflecterende, fotoluminescerende of Glow in the dark folies.

Wanneer je ervan verzekerd wilt zijn dat de sublimatieinkten niet doorbloeden bij polyester textiel, dan kies je voor een blockout folie. Deze folies hebben een extra tussenlaag die dit doorbloeden voorkomt.

Ten slotte zijn er ook beprintbare flexsoorten. Hiermee is het ook mogelijk om fullcolour ontwerpen op textiel te drukken. Bedruk de beprintbare flex met sublimatieinkt, snij je ontwerp(en) uit met behulp van een snijplotter en druk het met behulp van je transferpers op het textiel.

 

De perstijd, druk en temperatuur kunnen per product verschillen. Er bestaan inmiddels al materialen die binnen 5 seconden geperst zijn. Deze producten zijn soms wel iets duurder. Voor de exacte data raadpleeg je de betreffende technische datasheets.

 

Heb je extra informatie nodig of vragen over een van onze flexfolies? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op.

 

Bekijk al onze flexfolies hier!