Transferpersen

Producten 1-24 van 69
Sorteer op
Secabo C5 Manual Clam

De ideale transferpers, met een persoppervlakte van 38 x 38 cm voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik.

Deze superscherpe prijs is inclusief verzending!

Uit voorraad leverbaar!

Sefa Rotex Air Lite V3

De ROTEX AIR LITE v3 is een pneumatische transferpers. Het biedt extra gebruikerscomfort voor textielmarkeringen met een gemiddeld volume, sublimatie op textiel en harde substraten en laserprinten.

Transferpersen bij Maegis

Een transferpers is een machine met twee ijzeren platen die tot hoge temperaturen verwarmd kunnen worden. De elementen hitte en druk heb je nodig voor het overbrengen van transferproducten op een textiel. Wij bieden verschillende soorten persen. Kies voor de ideale transferpers.

Een manuele transferpers moet handmatig na de perstijd worden geopend. Bij een elektromagnetische pers wordt gebruik gemaakt van een elektromagneet, de pers opent zich automatisch na het verstrijken van de vooraf ingestelde perstijd. Een pneumatische transferpers sluit en opent zich door gebruik te maken van pneumatiek. Deze persen dienen derhalve ook op een compressor aangesloten te zijn.

Hiervoor bieden wij ook compressoren in verschillende groottes en toebehoren. 

 

Transferpersen online kopen

Bekijk hier ons aanbod in transferpersen en toebehoren met merken als Sefa, Stahls, Secabo en Siser. Bestel hier je transferpers voor mokken, compacte transferpersen, transferpers voor ballen of mokken en veel meer soorten transferpersen. Heb je extra advies nodig bij het kiezen van de beste transferpers voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

 

Mokkenpers kopen

Met een mokkenpers kunnen allerlei soorten gepersonaliseerde mokken worden ontworpen. Sublimatie overdrachten op keramische mokken en dergelijke objecten is voor deze persen geen enkel probleem. In ons assortiment vind je mokken persen voor zowel beginners als voor professionele toepassingen.  Er zijn verschillende verwarmingselementen beschikbaar voor de mokkenpersen. Ben je op zoek naar een  mokkenpers voor grotere volumes? Je vindt in onze webshop niet alleen een mokkenpers voor één mok maar ook een pers voor tot maar liefst 5 mokken.

Bekijk en bestel je nieuwe mokkenpers hier!