Transferpersen

Producten 1-24 van 69
Sorteer op
Sefa Rotex Air Lite V3

De ROTEX AIR LITE v3 is een pneumatische transferpers. Het biedt extra gebruikerscomfort voor textielmarkeringen met een gemiddeld volume, sublimatie op textiel en harde substraten en laserprinten.

Transferpersen bij Maegis

Een transferpers is een machine met twee ijzeren platen die tot hoge temperaturen verwarmd kunnen worden. De elementen hitte en druk heb je nodig voor het overbrengen van transferproducten op een textiel. Wij bieden verschillende soorten persen. Kies voor de ideale transferpers.

Een manuele transferpers moet handmatig na de perstijd worden geopend. Bij een elektromagnetische pers wordt gebruik gemaakt van een elektromagneet, de pers opent zich automatisch na het verstrijken van de vooraf ingestelde perstijd. Een pneumatische transferpers sluit en opent zich door gebruik te maken van pneumatiek. Deze persen dienen derhalve ook op een compressor aangesloten te zijn.

Hiervoor bieden wij ook compressoren in verschillende groottes en toebehoren. Bekijk hier ons aanbod in transferpersen en toebehoren met merken als Sefa, Stahls, Secabo en Siser.