Snijtafels

4 producten
Sorteer op

Snijtafels bij Maegis

Professionele snijtafels van Promac vind je bij Maegis. We hebben de allerbeste snijtafels in ons aanbod opgenomen en niets anders. Een snijtafel is geen overbodige luxe voor iedereen tijdens het bewerken van sign- en transfermaterialen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tafelgroottes en modellen. 

De snijtafels van Promac zijn ideaal voor frezen, plotten, oscillerend doorsnijden en rillen van verschillende materialen.
Je kunt hier bijvoorbeeld zelfklevende folies, banners, vlaggen, diverse soorten golfkarton, PVC-schuim, PVC-platen en kunststof mee snijden. Maar denk ook aan materialen zoals; papier, kunststoffen, textiel, plaatmaterialen en vele meer. Voor een overzicht van alle te snijden materialen en voor de overige specificaties, voordelen en informatie kijk je in de brochure van jouw gewenste snijtafel. Je vindt deze onder het kopje 'downloads' op de productpagina.

De topper uit het aanbod is de Promac LST03 Box Cutt & Crease Plotter. Deze snijtafel snijdt in een handomdraai al je RS Transfer Pro DTF transfers vanaf zowel vellen als rollen. Na het snijden van de transfers transporteert hij alle transfers en PET-films naar de opvangbak. 
Met deze machines bespaar je een hoop tijd én geld! Neem dus snel een kijkje bij de snijtafel die het beste bij jouw werkzaamheden en oplagen past.