UV Printers

UV Printer kopen? U bent niet bepaald de enige meer. UV is een printtechniek die de laatste jaren steeds meer in opkomst is gekomen. Deze inkten harden uit door ze bloot te stellen aan UV-licht. Er zijn 2 manieren om dit UV-licht te produceren. De ene manier is middels conventionele UV lampen en de andere manier is middels een nieuwere technologie UV LED lampen. De voordelen van deze UV LED lampen zijn onder meer de lange levensduur van deze lampen. Onze printers zijn allemaal voorzien van led lampen. Wij bieden printers aan van de merken Handtop en Roland.

De Handtop UV printers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitvoeringen zoals Flatbed, Roll-to-Roll en ook een hybride variant. Deze zeer stabiele printers zijn een betrouwbare partner bij grotere producties en bieden een haarscherpe printkwaliteit.

De nieuwste generatie van Roland's UV-printers, de VersaUV-familie, werkt volgens de LED-UV-technologie. Hierbij zorgen de ingebouwde LED-lampen voor de droging van de UV-inkt. Verkrijgbaar van benchtop printers tot toestellen die de prints ook uitsnijden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken