UV Printers

12 producten
Sorteer op

UV Printer kopen? Je bent niet bepaald de enige meer. UV is een moderne printtechniek die de laatste jaren steeds meer in opkomst is gekomen. Deze inkten harden uit door ze bloot te stellen aan UV-licht. Er zijn 2 manieren om dit UV-licht te produceren. De ene manier is middels conventionele UV lampen en de andere manier is middels een nieuwere technologie UV LED lampen. De voordelen van deze UV LED lampen zijn onder meer de lange levensduur van deze lampen.

UV printers bij Maegis

Onze printers zijn allemaal voorzien van led lampen. Wij bieden printers aan van de merken Handtop en Roland. Een ander voordeel van een UV printer is mogelijkheid om direct op zowel gecoate als ongecoate producten te printen. Door de speciale UV lamp in de UV printer in combinatie met UV inkt droogt de inkt gelijk op en wordt hard. Hierdoor kan er op vele verschillende materialen worden geprint, denk bijvoorbeeld aan hout, glas, kunststof, spiegels, blik, leer en vele meer.

Handtop UV print

De Handtop UV printers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitvoeringen zoals Flatbed, Roll-to-Roll en ook een hybride variant. Deze zeer stabiele printers zijn een betrouwbare partner bij grotere producties en bieden een haarscherpe printkwaliteit.

De nieuwste generatie van Roland's UV-printers, de TrueVIS en VersaUV-familie, werkt volgens de LED-UV-technologie. Hierbij zorgen de ingebouwde LED-lampen voor de droging van de UV-inkt. Verkrijgbaar van benchtop printers tot toestellen die de UV print ook uitsnijden.

UV print dankzij de producten van Maegis

Wil je meer informatie of advies bij de aanschaf van jouw nieuwe UV printer? Neem dan contact met ons op.