Al klant? Klik hier. Wij hebben uw account voorbereid.

Bekijk hier ons aanbod in UV Print & Cut en Print Only printers.

 1. Handtop Roll-to-Roll UV Handtop Roll-to-Roll UV
  Handtop Roll-to-Roll UV

  De Handtop Roll-to-Roll is een UV Roll-to-Roll printer verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitvoeringen.

 2. Handtop Flatbed UV Handtop Flatbed UV
  Handtop Flatbed UV

  De Handtop Flatbed is een UV Flatbed printer verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitvoeringen.

 3. Handtop Hybride UV Handtop Hybride UV
  Handtop Hybride UV

  De Handtop Hybride is een UV hybride printer verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitvoeringen.

 4. Roland VersaUV LEF-200 Roland VersaUV LEF-200
  Roland VersaUV LEF-200

  Print, personaliseer en maak winst

  De VersaUV LEF-200 past in elke studio, werkplaats of retailomgeving en biedt een veelzijdige oplossing om rechtstreeks te printen op bijna elk voorwerp, met verbluffende details en prachtige kleuren. Print tekst, foto’s, logo’s of andere afbeeldingen rechtstreeks op tal van voorwerpen, zoals gsm-hoesjes, geschenken, gadgets, briefpapier, golfballen, promotieartikelen, industriële onderdelen en elektronische toestellen.

 5. Roland VersaUV LEF-300 Roland VersaUV LEF-300
  Roland VersaUV LEF-300

  Productieve digitale personalisatie

  De VersaUV LEF-300 UV-LED-vlakbedinkjetprinter is perfect voor grote volumes. Hij biedt de flexibiliteit van digitale personalisatie en een nog hogere productiviteit. De LEF-300 kan op een ruime waaier van substraten en voorwerpen printen en zo handelswaar met logo’s, promotieartikelen, signalisatiemateriaal, gepersonaliseerde prijzen, geschenken, industriële goederen, productprototypes en zoveel meer efficiënt personaliseren. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

 6. Roland VersaUV LEJ-640 Roland VersaUV LEJ-640
  Roland VersaUV LEJ-640

  Veelzijdige hybride printer

  De VersaUV LEJ-640 is een UV-printer die print op platen en rollen met een maximale breedte van 162.5cm. De maximale materiaaldikte van de platen bedraagt 1.3cm. De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de droging van de inkt. Daarbij komt geen hitte vrij, waardoor u op hittegevoelige materialen kunt printen. De LEJ-640 wordt standaard geleverd met een tafel die u eenvoudig kunt demonteren.

 7. Roland Versa UV LEF-12i Roland Versa UV LEF-12i
  Roland Versa UV LEF-12i

  Voorwerpen tot 10cm hoog snel en goedkoop personaliseren

  Gebruik de VersaUV LEF-12 om tekst, foto's, logo's of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte. Voorbeelden van voorwerpen zijn gadgets, geschenkartikelen en prototypes. De LEF-12 is een desktop UV-printer die uitgerust is met CMYK, witte en transparante inkt. U kunt de transparante inkt gebruiken voor een glanzende of matte afwerking of om teksturen te creëren. De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de droging van de inkt.

 8. Roland Versa UV LEC-330 Roland Versa UV LEC-330
  Roland Versa UV LEC-330

  Maak zelf verpakkingsprototypes, controlepanelen, labels en stickers met de VersaUV LEC-330

  De VersaUV LEC-330 is een LED UV-inkjetprinter/snijplotter. Het is een uiterst veelzijdig toestel dat textuur en reliëf aan uw prints toevoegen. De LEC-330 print CMYK+Wit en een matte of glanzende transparante laag. Dankzij deze combinatie hebt u de mogelijkheid speciale effecten of een mooie afwerking voor luxueuze en geïndividualiseerde prints te creëren.


 9. Roland Versa UV LEC-540 Roland Versa UV LEC-540
  Roland Versa UV LEC-540

  De VersaUV is nu groter en sneller

  De VersaUV LEC-540 is een 137cm brede UV-printer/snijplotter. Het toestel is uitgerust met nieuwe LED-lampen, die zorgen voor een onmiddellijke droging van de ECO-UV-inkten. De lampen herpositioneren zichzelf afhankelijk van de printmodus. Zodoende kunnen hogere printsnelheden bereikt worden dan met de andere VersaUV-modellen.