Sublimatieprinters

Sublimatieprinters bij Maegis

Bekijk hier ons aanbod in sublimatieprinters. Van een A4 sublimatieprinter tot aan grootformaat sublimatieprinters, bij Maegis vind je het.

Wat is sublimatie?

Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof (in dit geval sublimatie inkt) uit de vaste fase naar een gasvormige fase wordt overgezet. Dit gebeurt op een hoge temperatuur met een transferpers. Doordat de sublimatie inkten in het textiel trekken of als het ware op harde substraten zoals bijvoorbeeld sleutelhangers en puzzels worden 'gebakken', zorgt dit ervoor dat alle prints kras- en wasbestendig zijn.

Om te sublimeren heb je artikelen nodig die zijn voorzien van een polyester coating. Wil je textiel sublimeren? Dan heb je stof nodig die voor minimaal 65% uit polyester bestaat en licht gekleurd is.

Om je ontwep te printen heb je speciaal sublimatiepapier nodig die geschikt is voor speciale sublimatie inkten, dit is anders dan normaal printpapier. Klik hier voor ons aanbod in sublimatiepapier en klik hier voor onze sublimatie inkten.

Wil je meer weten over sublimatie? Klik dan hier voor ons blog over sublimatieprinters.

A4 en A3 sublimatieprinters

De Epson SC-F100 (A4) en Epson SC-F500 (A3 en rollen tot 61cm breedte) zijn ideale, professionele sublimatieprinters voor starters. Met deze sublimatieprinters creëer je de mooiste ontwerpen op t-shirts, mokken, muismatten, tassen, puzzels, sleutelhangers en ga zo maar door.

Grootformaat sublimatieprinters

Ben je op zoek naar een grootformaat sublimatieprinter? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse printers van Epson en Roland in ons assortiment.

De Epson SureColor SC-F6300 - hdK is een 44-inch sublimatieprinter die speciaal is ontwikkeld voor textielproducenten, bedrijven die promotieartikelen maken en fotografiestudio's. De printer biedt lage totale eigendomskosten dankzij de verbeterde gebruikersproductiviteit en verminderde uitvaltijd. Met deze printer bedruk je eenvoudig grote oplagen met de meest fantastische designs.

De Roland Texart RT-640 staat garant voor uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De printer is beschikbaar in twee configuraties: met 4 kleuren (CMYK) of maar liefst 8 kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet). Zwart is bij de RT-640 écht zwart en het brede kleurenspectrum geeft sterke kleuren met een hoog contrast. Hiermee bedruk je met gemak kleding, signalisatie, interieurdecoratie, modeaccessoires en gepersonaliseerde producten.

De Roland Texart XT-640 heeft dezelfde fantastische kleureigenschappen als de RT-640, maar dan met een printsnelheid tot wel 63 m²/u. De printer is robuust gebouwd met twee printkoppen die “gestaggered” (trapsgewijs) zijn opgesteld. De XT-640 biedt stabiliteit, een buitengewone printkwaliteit en uitstekende supersnelle prestaties. Om elke gradatie en elk detail vast te leggen, vuren de printkoppen druppels in zeven verschillende groottes af in overeenstemming met de eigenschappen van het materiaal en de gewenste printkwaliteit.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken