Al klant? Klik hier. Wij hebben uw account voorbereid.

Sublimatie

Bekijk hier ons aanbod in sublimatieprinters.

 1. Roland Texart CS-64 Image
  Roland Texart CS-64

  Be first to finish

  De Texart CS-64 kalander is een professioneel hittetransfersysteem dat snel, betaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Het is kortom de perfecte partner voor de Texart RT-640 sublimatieprinter.

 2. Roland Texart XT-640 Roland Texart XT-640
  Roland Texart XT-640

  Eenvoudig en krachtig sublimatieprinten

  De Texart XT-640 werd speciaal ontwikkeld voor sublimatie-transferprinting en levert een uitstekende productiviteit, een buitengewone printkwaliteit en een bewezen betrouwbaarheid, dankzij zijn exclusieve printtechnologie. U maximaliseert uw output voor een brede waaier aan toepassingen waaronder sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc. De XT-640 is verkrijgbaar in twee inktconfiguraties: met 4 kleuren (tweemaal CMYK) of 8 kleuren (CMYKLcLm + oranje + violet).

 3. Roland Texart RT-640 Roland Texart RT-640
  Roland Texart RT-640

  Uw keuze voor kwalitatieve sublimatieprints

  De Texart RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De RT-640 kan een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijf, dankzij zijn brede waaier aan toepassingen, zoals kledij, signalisatie, interieurdecoratie, modeaccessoires en gepersonaliseerde producten. De printer is beschikbaar in twee configuraties: met 4 kleuren (CMYK) of acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet).