DTF

10 producten
Sorteer op
RS Pro DTF UV

Opnieuw een revolutie – wij introduceren DTF UV. Met onze nieuwe RS Pro DTF UV print en verwerk je in een handomdraai stickers.

Klik hier om een messcherpe offerte of een demo aan te vragen.

Wist je dat je deze machine ook kunt leasen? Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

RS Transfer Pro 650T

Een revolutie in de textieltransfermarkt......

Klik hier om een messcherpe offerte of een demo aan te vragen.

Lease deze machine vanaf €429,- per maand! Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

RS Transfer Pro 650T FS
Een revolutie in de textieltransfermarkt...... Klik hier om een messcherpe offerte aan te vragen. Lease deze machine vanaf €499,- per maand! Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.
RS Transfer Pro 1300T MC

DTF in 120 cm breedte!

Klik hier om een messcherpe offerte aan te vragen.

Wist je dat je deze machine ook kunt leasen? Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

RS Transfer Pro 1300T FS

DTF in 120 cm breedte!

Klik hier om een messcherpe offerte aan te vragen.

Wist je dat je deze machine ook kunt leasen? Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

DTF systemen

Een revolutie op de textieltransfermarkt; de DTF systemen. Met onze DTF systemen maak je in een handomdraai kwalitatief hoogwaardige textieltransfers. Deze textieltransfers zijn verbazingwekkend flexibel, dun en hebben een fijne touch.

Een DTF systeem kent verschillende toepassingsmogelijkheden. Het kan gebruikt worden om uiteenlopende kledingstukken te bedrukken zoals sportkleding, bedrijfskleding, schoenen, sjaals, tassen en vele meer. 

DTF transfers

Een DTF printer kan op vele materialen drukken. Hiermee maak je eenvoudig dtf transfers. Denk bijvoorbeeld aan viscose, nylon, canvas, leer, katoen, polyester of een combinatie. Het personaliseren van producten door middel van een DTF printer kent vele voordelen. Zo is de bedrukking dunner en zachter ten opzichte van folie bedrukkingen. Ze zijn goed elastisch, zijn goed wasbaar en hebben mooie kleuren. Deze textieltransfers zijn verbazingwekkend flexibel, dun en hebben een fijne touch! Bovendien is het, door gebruik te maken van pigment inkten, een groene oplossing.

Het grote voordeel van de DTF transfers is dat deze direct klaar zijn voor verwerking op textiel, contour snijden en pellen is verleden tijd!

DTF transfers met DTF printers

Bekijk hieronder het Maegis assortiment DTF printers. Wij bieden verschillende varianten. Kies je voor 35 of 60 cm printbreedte, voor CMYK, een groot kleurenbereik door 8 kleuren DTF of mogen er ook Fluor pigment inkten bij? De mogelijkheden zijn eindeloos bij een kwalitatieve DTF printer. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande printsystemen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken voor een demo op een van deze machines in onze showroom.

Nieuw in deze categorie is de RS Pro DTF UV; de nieuwe revolutie op het gebied van stickers! Deze machine maakt het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier stickers te printen en te verwerken. Deze stickers zijn al direct gelamineerd en klaar om aangebracht te worden. Dus pellen is verleden tijd! Met de RS Pro DTF UV maak je binnen een handomdraai stickers die niet alleen krasbestendig zijn, maar ook nog eens sterk hechten op de meest uiteenlopende ondergronden. Deze stickers zijn geschikt voor vlakke en lichtgebogen ondergronden. Ideaal dus voor bijvoorbeeld het personaliseren van artikelen, relatiegeschenken, machine stickers en ga zo maar door.