Printers

Printers bij Maegis

Bekijk hieronder ons totaal aanbod printers. Waaronder diverse DTF-systemen, Print & Cut, Eco-Solvent, UV, textiel en sublimatieprinters.

De veruit meest bekende printer in de signmarkt is de eco-solvent printer. De meest beprintbare materialen voor deze inkten moeten voorzien zijn van een speciale coating. Dit geldt echter niet voor de meeste PVC-producten, die zijn zonder coating beprintbaar.

Een revolutie op de textieltransfermarkt zijn onze DTF systemen. Met onze DTF systemen maak je in een handomdraai kwalitatief hoogwaardige textieltransfers. Deze textieltransfers zijn verbazingwekkend flexibel, dun en hebben een fijne touch.

Verder bieden we UV-printers. UV is een printtechniek die de laatste jaren steeds meer in opkomst is gekomen. Deze inkten harden uit door ze bloot te stellen aan UV-licht. Er zijn 2 manieren om dit UV-licht te produceren. De ene manier is middels conventionele UV lampen en de andere manier is middels een nieuwere technologie UV LED lampen.

Onze kleurensublimatieprinters zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, productiviteit en efficiëntie, zodat bedrijven snel en flexibel kunnen reageren op de behoeften van de klant.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken