Machines

Producten 1-24 van 253
Sorteer op
Maegis laminator

Dit is een laminator op 1.60m breedte voorzien van een verwarmbare bovenrol. Deze laminator heeft een uitstekende prijskwaliteitverhouding.

Laminator online kopen

Klik hier om een messcherpe offerte of een demo aan te vragen.

Wist je dat je deze machine ook kunt leasen? Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

Sefa Rotex Air Lite V3

De ROTEX AIR LITE v3 is een pneumatische transferpers. Het biedt extra gebruikerscomfort voor textielmarkeringen met een gemiddeld volume, sublimatie op textiel en harde substraten en laserprinten.

Epson SureColor SC-F500 - CMYK

Deze kleurensublimatieprinter is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, productiviteit en efficiëntie, zodat bedrijven snel en flexibel kunnen reageren op de behoeften van de klant.

Secabo C5 Manual Clam

De ideale transferpers, met een persoppervlakte van 38 x 38 cm voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik.

Deze superscherpe prijs is inclusief verzending!

Uit voorraad leverbaar!

Machines bij Maegis

Om grote fullcolour motieven te kunnen printen, zijn er digitale ink-jet printers ontwikkeld. Er zijn 4 verschillende groepen van printers.

Voor het snijden zijn ook snijplotters noodzakelijk. De meest bekende voor ons zijn de tekenplotters uit de bouwwereld en natuurlijk de alom bekende snijplotters.

Een transferpers is een machine met twee ijzeren platen die tot hoge temperaturen verwarmd kunnen worden. De elementen hitte en druk heb je nodig voor het overbrengen van transferproducten op een textiel.

Een laminator is eigenlijk niet meer dan een oude waswringer. Het zijn twee walsen die handmatig, elektrisch en/of pneumatisch op elkaar worden geperst.

Bij een applicatietafel ligt de ondergrond (meestal een plaat) op een tafel en wordt de folie er overheen “geschoven”.

In deze categorie staat ons aanbod in printers, laminatoren, snijplotters, transferpersen, applicatietafels en toebehoren zoals software, inkten en andere finishing tools.