Posterframes

4 producten
Sorteer op

Posterframes bij Maegis

Niets is zo belangrijk dan het overbrengen van je boodschap. Dat begrijpen we als geen ander. Dus wil jij je poster presenteren? Met posterframes, kliklijsten en stoepborden is dit geen enkel probleem. Dankzij het gemakkelijke systeem kun je op een eenvoudige manier de posters snel vervangen. 


Wij bieden kliklijsten, posterframes en stoepborden. Deze zijn leverbaar in verschillende formaten. Voor elke presentatie bieden wij de juiste lijst zowel voor binnen als voor buiten. 
Onze kliklijsten posterframes  zijn uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en bieden een professionele uitstraling. Ze worden geleverd met een stevige achterplaat, een transparant PVC-inlegvel, schroeven en pluggen. Onze handige uitklapbare stoepborden bieden aan beide zijden plaats voor posters in de daarvoor bestemde posterframes. 
Ben op zoek naar een posterframe dat tegen elk weer bestand is? Dan is de windtalker met Voet het product voor jou! Hij is 100% waterdicht en staat stevig dankzij zijn vulbare watertank als voet.