Chemica Hotmark - Revolution

Snel persen op een hoge temperatuur of langer op een lagere temperatuur? Jij bepaalt het met deze flexfolie!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Chemica Hotmark - Revolution

De flexfolie Chemica Hotmark - Revolution is een revolutionair product van Chemica. De PVC-vrije flex is 75 micron dik en is gemaakt van PU (polyurethaan). Het bijzondere van dit product is dat je het kunt gebruiken op uiteenlopende textielsoorten gemaakt van katoen, polyester, acryl of zelfs nylon. En dat allemaal met één soort flex. Je hebt bij de Chemica Hotmark - Revolution de keuze om snel te persen of door te persen op een lage temperatuur. Bovendien heb je zelf de keuze of je het drager warm of koud verwijdert.  
 
Deze flexfolie leent zich uitstekend voor het bedrukken van bijvoorbeeld relatiegeschenken, promotieartikelen en (bedrijfs)kleding. Ontwerp er maar op los en creëer de meest mooie projecten met deze flex. Wel even opletten, want het is niet geschikt voor chemische reiniging.  
 
De Chemica Hotmark Revolution flexfolie heeft een Oeko-Tex® keurmerk, dit wil zeggen dat de flexfolie geen schadelijke stoffen bevat wat daarmee beter is voor huid en gezondheid.  
 
Er is een ruime keuze aan kleuren bij de Chemica Hotmark Revolution, ben je op zoek naar zwart, wit een standaardkleur of liever toch goud, zilver of een neon (fluor) kleur? We hebben het allemaal voor je op de plank liggen.  
 
Let op: bij gebruik van lichte kleuren Chemica Hotmark Revolution op gesublimeerde kleding is de kans op doorbloeden aanwezig. Gelieve eerst te testen of gebruik in dit geval een blockout flexfolie: de Chemica Hotmark SIR

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Chemica Hotmark - Revolution? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309189
Fabrikant Chemica
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 20 m, 50 cm x 5 m
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 140 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester, Nylon
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Chemica Hotmark Revolution pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Kleurenkaart Chemica Hotmark Revolution pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op