Al klant? Klik hier. Wij hebben uw account voorbereid.

Nieuws

 1. Kom naar de Maegis transfermarkt!
  Kom naar de Maegis transfermarkt!
  Kom naar de Maegis transfermarkt op donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari!
  Lees meer
 2. Maegis was op tv!
  Maegis was op tv!
  Maegis was op tv! In het programma De Barometer op RTL Z liet Coen Geerlings van Image-Sign zien hoe hij de Arlon Graphics EMEA SLX toepast om hun bedrijfsauto opnieuw te wrappen.
  Lees meer
 3. Gratis rakels bij uw webshopbestelling!
  Gratis rakels bij uw webshopbestelling!
  Plaats nu een order via onze webshop en ontvang van ons GRATIS een Ritrama rakel + YelloTools mini rakels zolang de voorraad strekt!
  Lees meer
 4. Gezocht: Commercieel medewerker binnendienst
  Gezocht: Commercieel medewerker binnendienst
  Wil jij werken voor de leukste specialist in signmaterialen? Heb jij een talenknobbel? Staat service bij jou hoog in het vaandel? En wil jij jouw bijdrage leveren aan het nog sterker maken van het commerciële binnendienstteam? Dan zoeken wij jou!
  Lees meer
 5. Maegis lanceert webshop
  Maegis lanceert webshop
  Na maanden van hard werken, is het dan eindelijk zover: Onze webshop is klaar! Op de webshop kunt u makkelijk en eenvoudig het gehele assortiment van Maegis terugvinden. Natuurlijk biedt het voor u nog meer voordelen. Zo kunt u dus online bestellen en altijd uw bestelhistorie en eigen vaste prijzen inzien. Met onze webshop zullen we ons serviceniveau hiermee op een nog hoger niveau brengen.
  Lees meer
 6. VersaWorks Training bij Maegis
  VersaWorks Training bij Maegis
  Verhoog uw VersaWorks Skills en produceer efficiënter en kostenreducerend Grijp nu de kans om uw kennis te verdiepen met de door Maegis in samenwerking met Roland georganiseerde VersaWorks Training. Leer van de Roland ervaren professionals hoe u met de juiste bediening van uw Roland printsysteem en Roland VersaWorks software uw productie kunt optimaliseren, kostbare en tijdrovende printfouten kunt verminderen en effectiever kunt werken.
  Lees meer
 7. Mega update Metamark kleurfolie!
  Mega update Metamark kleurfolie!
  Metamark heeft het kleurfolie programma een enorme boost gegeven. 
  Lees meer
 8. High Production Printers Day op vrijdag 14 september
  High Production Printers Day op vrijdag 14 september
  Wij openen op vrijdag 14 september vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur de deuren om u kennis te laten maken met de diverse High Production Printers. Op de printers die wij graag aan u willen voorstellen, zullen ook hele interessante acties gelden.
  Lees meer
 9. Volg de 3D signing- en carwraptraining bij Maegis!
  Volg de 3D signing- en carwraptraining bij Maegis!
  Verhoog uw kennis en skills op het gebied van 3D signing en kom naar onze carwraptraining op 2 of 3 augustus! Tijdens deze dag wordt u helemaal bijgepraat door een professionele carwrapper van Arlon over alle nieuwe in- en outs over het materiaal en het vak carwrappen zelf. Na het informatieve gedeelte krijgt u ruimschoots de tijd om zelf met het materiaal te werken. Dit is natuurlijk de ideale mogelijkheid om alle fijne kneepjes te leren onder het toezicht van een professional! Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor een lekkere lunch en genoeg te drinken.
  Lees meer
 10. EasySIGN Training
  EasySIGN Training

  Al meer dan 20.000 signmakers maken zich het leven makkelijker en efficiënter door gebruik te maken van de EasySIGN software. Met deze software oplossing kunt u bijvoorbeeld uw plotter en/of printers vanuit één programma aansturen. Met EasySIGN bespaart u ontwerp- en productietijden en zet u uw printmedia op een efficiënte wijze in.

  Om alle voordelen en tips and tricks te leren (kennen), organiseren EasySIGN en Maegis op woensdag 18 en 25 april een basistraining voor EasySIGN gebruikers.

  Lees meer
Pagina