Maegis Essentials - EL7

Glanzend en mat laminaat voor de Maegis Essentials EP7 serie

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Maegis Essentials - EL7

De Maegis Essentials - EL7 serie is een polymeer laminaat uit de Maegis Essentials Serie. Dit laminaat zorgt ervoor dat de prints (tot 7 jaar bij buitengebruik) zijn beschermd tegen vuil en verkleuring.

De EL7 is 75 micron dik en het is een polymeer gekalanderd PVC laminaat en te gebruiken voor vlakke en lichtgebogen ondergronden. Hierdoor is deze geschikt voor het lamineren van prints op polymeer gekalanderde printmedia, zoals de EP7, EP7 Grey en EP7 Air.

Het laminaat is voorzien van een PE-backing en het unieke is dat het aantal resterende meters vermeld staat op het silliconenpapier. Hierdoor weet je precies hoeveel meter er nog op de rol zit!

Hij is per rol verkrijgbaar in een glanzende en matte uitstraling in de breedtes 76cm, 105cm, 137cm en 160cm. Op een volle rol zit 50 meter.

De EL7 serie kun je ook perfect als transparante printfolie gebruiken. Hij is te beprinten met Eco-Solvent, Latex en UV inkten.

Maegis Essentials is een productlijn die tot stand is gekomen door gebruik te maken van de ruim 200 jaar ervaring binnen Maegis. Het in Duitsland geproduceerde product is een samenstelling van de beste ingrediënten die er op de Europese markt te verkrijgen zijn!

Geadviseerd wordt om de prints eerst minimaal 48 uur te drogen na het printen voordat je deze gaat lamineren. Kijk voor de juiste verwerking en meer informatie op de technische datasheet. Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden we je aan deze eerst te testen.

Heb je nog vragen over de Maegis Essentials - EL7 serie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 450041
Fabrikant Maegis Essentials
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend, Mat
Lijmsoort Permanent
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Gevelreclame, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden, Voetbalborden
Afmeting rol 137.2 cm x 50 m, 76 cm x 50 m, 105 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Breedte 76 cm, 105 cm, 137.2 cm, 160 cm
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Maegis Essentials EL7 Gloss pdf download
Datasheet Maegis Essentials EL7 Matt pdf download
Report of the classification of the reaction to fire behaviour - Maegis Essentials EP7 pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op