Maegis Essentials - EP7

Witte polymere printfolie met een transparante lijm uit de Maegis Essentials reeks

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Maegis Essentials - EP7

De EP7 is een witte, polymere printfolie die voorzien is van een permanente, transparante lijm op solventbasis.

De folie is 75 micron dik en voorzien van een PE-backing en het unieke is dat het aantal resterende meters vermeld staat op het silliconenpapier. Hierdoor weet je precies hoeveel meter er nog op de rol zit!

Ideaal om te gebruiken voor het maken van full colour stickers op auto's, reclameborden en gevels. De folie is gekalanderd en hierdoor niet vervormbaar en in te föhnen, maar wel geschikt voor vlakke en licht gebogen ondergronden. Je kunt de EP7 beprinten met EcoSolvent, Latex en UV inkten.

Zoek je dus de perfecte printfolie voor de lange termijn? Dan heb je met de EP7 de beste keuze! De folie heeft (onbedrukt) een houdbaarheid van 7 jaar.

De EP7 serie is ook verkrijgbaar met een grijze lijmlaag (EP7 Grey) of met een grijze lijmlaag en luchtkanalen (EP7 Air).

Om de print te beschermen tegen vuil en verkleuring, raden wij aan om deze te lamineren. Het bijbehorende laminaat is de EL7 serie en deze is verkrijgbaar in glans en mat.

Maegis Essentials is een productlijn die tot stand is gekomen door gebruik te maken van de ruim 200 jaar ervaring binnen Maegis.

Het in Duitsland geproduceerde product is een samenstelling van de beste ingrediënten die er op de Europese markt te verkrijgen zijn!

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je nog vragen over de EP7 printfolie die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

 

Specificaties
Artikelnummer 450020
Fabrikant Maegis Essentials
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Lijmsoort Permanent, Solvent basis, Transparant
Toepassing Autobelettering, Binnengebruik, Buitengebruik, Gevelreclame, Reclameborden, Vlakke en licht gebogen ondergronden, Voetbalborden
Afmeting rol 76 cm x 50 m, 105 cm x 50 m, 137.2 cm x 50 m, 160 cm x 50 m
Dikte 75 mu
Houdbaarheid > 7 jaar
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Maegis Essentials EP7 pdf download
Report of the classification of the reaction to fire behaviour - Maegis Essentials EP7 pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op