Ri-Mark Platinum

Polymere kleurfolie van superieure kwaliteit voor een zeer interessante prijs!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Ri-Mark Platinum

Ontdek de Ri-Mark Platinum-serie; dé polymeer gekalanderde kleurfolie met een superieure kwaliteit! Deze kleurfolie heeft een ongekende glansgraad, is soepel en makkelijk te verwerken, heeft goede peleigenschappen en biedt jaren lang een goede garantie.

 • Polymeer gekalanderde kleurfolie
 • Verkrijgbaar in een glanzende uitstraling, enkele kleuren zijn ook in matt verkrijgbaar
 • Permanente lijm op solventbasis
 • Voor vlakke en lichtgebogen ondergronden
 • Onder andere geschikt voor autobelettering, reclameborden, voetbalborden, gevelreclame, bewegwijzering
 • Goede snij- en pel eigenschappen
 • 10 jaar garantie bij zwart en wit
 • 8 jaar garantie bij alle kleuren
 • 5 jaar garantie bij alle metallic kleuren
 • Verkrijgbaar in 70 verschillende kleuren
 • Verkrijgbaar in de breedtes 61cm en 122cm
 • Per lopende meter te bestellen
 • Op een volle rol zit 25 of 50 meter
 1. Ongekende glansgraad: Ervaar een ongeëvenaarde glans met onze Ri-Mark Platinum-serie. Je ontwerpen zullen schitteren en opvallen, waardoor ze direct de aandacht trekken.

 2. Gemakkelijk te verwerken: Onze vinyl is soepel, dun en buigzaam, waardoor het gemakkelijk te snijden, te pellen en aan te brengen is. Of je nu een beginner of een ervaren professional bent, je kunt rekenen op een moeiteloze verwerking.

 3. Gekalanderde folie met gegoten kwaliteit: De Ri-Mark Platinum-serie biedt de perfecte combinatie van de gebruiksvriendelijkheid van gekalanderde folies en de duurzaamheid van gegoten kwaliteit. Dit betekent dat je hoogwaardige prestaties kunt verwachten voor zowel binnen- als buitentoepassingen en een geringe krimp. Deze folie is te gebruiken voor vlakke en lichtgebogen toepassingen.

 4. Goede peleigenschappen: Onze vinyl heeft goede peleigenschappen, wat betekent dat je ontwerpen gemakkelijk van de liner kunnen worden verwijderd zonder scheuren of beschadigingen.

 5. Goede rekbaarheid: Met goede rekbaarheid en een hoge weerstand tegen breken en scheuren biedt de Ri-Mark Platinum-serie een langdurige oplossing.

 6. Lange houdbaarheid: Met een shelf life van 2 jaar kun je er zeker van zijn dat onze vinyl langdurig bruikbaar blijft.

 7. Uitstekende kleurbehoud: Geniet van langdurige kleurkwaliteit met onze 10-jaars garantie voor zwart/wit, 8-jaars garantie voor kleuren en 5-jaars garantie voor metallic kleuren.

 8. Vergelijkbaar met topmerken: Onze Ri-Mark Platinum-serie biedt vergelijkbare kwaliteit en prestaties als Avery 800 en Oracal 551, waardoor je de zekerheid hebt van hoogwaardige resultaten.

 9. 25 kleuren met Airflow Lijm: Kies uit een breed scala van 25 kleuren met airflow lijm, die voor een snellere, luchtbellenvrije applicatie zorgt.

Over de leverancier:
Fedrigoni is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de papierindustrie. In 2020 is de fusie van Ritrama, Arconvert, Manter en Acucote samengekomen om een speciale divisie binnen Fedrigoni te vormen, die zich toelegt op het ontwerpen en produceren van zelfklevende materialen. Met toewijding en expertise hebben ze de producten van Ritrama (ook wel bekend als Ridrama) opnieuw ontworpen, waardoor ze uitstekende prestaties kunnen garanderen. De Platinum-serie is de allereerste serie die na de fusie is ontwikkeld en op de markt is gebracht.

De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Daarom raden we je altijd aan om een kleurenkaart of kleurenwaaier te gebruiken indien je een specifieke kleur nodig hebt. Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken. Deze kun je downloaden onder het kopje downloads.

Wil je de dichtsbijzijnde PMS, RAL of CMYK kleur weten van een bepaalde kleur van de Ri-Mark Platinum? Kijk dan bij onze ColourDefinition of ColourMatch onder het kopje downloads.

Heb je nog een vraag over de Ri-Mark Platinum plotterfolie die niet bij de productvragen staat? Stel ze dan via de knop 'Stel een vraag'.

Specificaties
Artikelnummer 329999
Fabrikant Fedrigoni/Ritrama
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Ri-Mark Platinum pdf
ColourCard Ri-Mark Platinum pdf
Colourmatch Ri-Mark Platinum pdf
Platinum - Colour definition pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op