RS Transfer Pro - PET Film - SC

Single coated PET film geschikt voor de RS Transfer Pro

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de RS Transfer Pro - PET Film - SC

NIEUW! Deze semi-transparante en single coated PET film is geschikt voor het maken van transfers op de RS Transfer Pro. Nieuw aan deze PET film is dat deze aan 1 zijde is gecoat in plaats van aan 2 zijdes. De voordelen hiervan zijn dat de volvlakken net iets voller zijn dan bij de PET Film HP. De kleuren komen mooier uit, het is een super hotpeel, de film komt bijna vanzelf los na het persen én de helderheid van de film is beter.

Met de RS Transfer Pro bespaar je tijd, energie en daarmee ook geld en geeft meer mogelijkheden om te voldoen aan de wens van je klant.

De transfers hebben een perstijd van slechts 6 tot 8 seconden op 135 graden.

De transfers van deze printer zijn volledig OEKO-TEX Standard 100 Class 1 gecertificeerd! Dit betekent dat zowel de PET film, de hotmelt poeder als de inkten vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en hierdoor zijn ze ook veilig in te zetten voor onder andere babykleding.

Deze PET Film wordt per volle rol verkocht en is verkrijgbaar op de breedtes 37cm en 60cm. Op een volle rol zit 100 meter.

Deze PET film is een hot peel. Liever een cold peel die aan beide zijdes gecoat is? Kijk dan hier. Wil je een PET film die hot peel is en aan beide zijdes is gecoat? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen over de PET Film - SC die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 319092
Fabrikant RS Transfer Pro
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
  • Hoeveel bar druk adviseren jullie bij deze folie?
    • <p>Wij adviseren een medium druk van 3 tot 4 bar.</p>
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op