Siser Foil

Creëer een metallic geblurd spiegeleffect met de Siser Foil!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Siser Foil

De Siser Foil is een flexfolie die je inzet om een metallic geblurd spiegeleffect te creëren op diverse textielsoorten. Wil je een gaaf design maken op een tas of heb je een geweldig idee voor een creatie op een hoodie, dan is de Siser Foil de perfecte flex voor je. Deze flexfolie is gemaakt van polyurethaan (PU) en is vrij van PVC. Snijden en pellen gaat moeiteloos.

Deze folie is in het bezit van een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn wat beter is voor huid en gezondheid. De Siser Foil is beschikbaar in de kleuren goud en zilver. Ben je op zoek naar een flexfolie met metallic effect die beschikbaar is in meerdere kleuren zonder spiegeleffect, kies dan voor de Siser Electric. Wil je een flexfolie met metallic effect én met een helder spiegeleffect, ga dan voor de Siser PS Metallic.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Siser Foil? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 318075
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Metallic
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen 30⁰ C
Temperatuur 135 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Foil pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op