Wrap-U-ezee

Met de Wrap-U-ezee wordt het wrappen van autospiegels en andere auto-accessoires een fluitje van een cent. Bespaar tijd en krijg een perfect resultaat.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Wrap-U-ezee

Het wrappen van deurgrepen en autospiegels was nog nooit zo eenvoudig dankzij de Wrap-U-ezee! Deze geniale carwraptool van Yellotools maakt het wrappen van een auto een stuk makkelijker. Je plakt de folie gewoon op de bovenkant van de Wrap-U-ezee, verwarmt het geheel met een Wrapgun en trekt het in één keer over het onderdeel. Zo simpel kan het zijn!

Dankzij de Wrap-U-ezee wordt de folie gelijkmatig voorgerekt, waardoor het risico van overstrekken op bepaalde plekken zoals de randen van de spiegels wordt verminderd. De folie wordt minder uitgerekt en kleeft gelijkmatiger dan bij het handmatig wrappen zonder de Wrap-U-ezee.

De tool is gemaakt van gecoat multiplex hout, een relatief licht materiaal dat perfect is voor het wrappen. Het kunststof gedeelte aan de bovenkant zorgt ervoor dat de folie niet te sterk aan de houten ring blijft plakken. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor comfortabel gebruik.

De Wrap-U-ezee is ook geschikt voor andere autoaccessoires en zorgt ervoor dat je snel en met gelijkmatige hechting de folie kan wrappen. Het spanningsoppervlak aan de binnenkant is 30 x 30 cm en het spanningsoppervlak aan de buitenkant is 38 x 36 cm.

Specificaties
Artikelnummer 317095
Omschrijving P/1 st
Fabrikant YelloTools
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op