Roland ECO-UV5 - LEC(2)

De nieuwe EUV 5-inkten zijn nu verkrijgbaar voor de nieuwe VersaUV LEC2-serie printer/snijplotter (met uitzondering van het LEC2-300-model) en de LEC2 S-Serie Vlakbedprinters.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Roland ECO-UV5 - LEC(2)

De nieuwe EUV 5-inkten zijn nu verkrijgbaar voor de nieuwe VersaUV LEC2-serie printer/snijplotter (met uitzondering van het LEC2-300-model) en de LEC2 S-Serie Vlakbedprinters, en bieden een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van de vorige generaties, evenals verdere verbeteringen op het gebied van veiligheid.

De oranje en rode inktopties versterken het kleurengamma en zorgen voor levendigheid, zichtbaarheid en impact om verbluffende graphics te printen.

Een nieuwe, verbeterde printbare primeroptie biedt een nog grotere mediacompatibiliteit. U mag er zeker van zijn dat u print na print uitzonderlijke afbeeldingen aflevert.

  • Levert verbluffende kwaliteitsprints op alle snelheden, met een hoge kleurdichtheid en een groot bereik
  • Hecht gemakkelijk op een vrijwel onbeperkte reeks materialen en ondergronden, zowel gecoat als ongecoat, waaronder kunststoffen, hout, metaal, folies, papier, films, vinyl en nog veel meer
  • Droogt direct onder lage temperatuur lampen, de printopdrachten zijn vrijwel meteen klaar voor post-productie
  • Verkrijgbaar in CMYK, oranje, rood, wit, glanzend en bedrukbare primer, voor de meest volledige reeks afdrukmogelijkheden
Specificaties
Artikelnummer 314299
Omschrijving P/500 ml
Fabrikant Roland
Inkttype UV
Inhoud 500 ml
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op