Siser Easy Patterns Plus

Flexfolie in 16 verschillende patronen! Van dierenprints, tot bloemen, strepen en stippen.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de Siser Easy Patterns Plus

De Siser Easy Patterns is een serie flexfolies met leuke patronen en prints erop. Dus wil je graag een full color ontwerp maken, maar heb je geen printer? Dan kun je hier je creativiteit zeker in kwijt! Kies je voor een zebraprint, ben je op zoek naar een mermaid print of ga je voor een kleurrijke print? Er zijn diverse varianten in de Siser Easy Patterns serie verkrijgbaar.

Deze flexfolie is gemaakt van PU (polyeruthaan) en is PVC vrij. Het heeft een zelfklevende drager en laat zich makkelijk snijden en pellen. Bovendien is deze flex prima te wassen tot 40 graden.

LET OP: de Siser Easy Patterns is vernieuwd en heeft nu een glanzende drager op de folie! Je hebt nu de Siser TTD Easy niet meer nodig en kunt nu in spiegelbeeld snijden.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Siser Easy Patterns? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 314084
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 30 cm x 10 m
Breedte 30 cm
Wassen 40⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Medium, 3,5 bar
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Datasheet - Siser Easy Pattern Plus pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Easy Patterns Plus Glitter pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op