Siser PS Metallic

Geef je shirt een glimmend spiegeleffect!

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser PS Metallic

De Siser PS Metallic is een flexfolie waarmee je een fantastisch metallic spiegeleffect kunt creëren. Zie jezelf terug in een fantastisch ontwerp die je op een shirt hebt bedrukt of ga voor een glimmende creatie op een paar sokken. De Siser PS Metallic kun je gebruiken voor het bedrukken van katoen, polyester of een combinatie van deze. Let op: deze polyurethane (PU) flexfolie is alleen geschikt voor handwas.

Deze flex beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt bedoeld dat het beter voor huid en gezondheid aangezien er geen schadelijke stoffen in de folie aanwezig zijn.

De Siser PS Metallic is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Ben je op zoek naar een flexfolie met metallic effect die beschikbaar is in meerdere kleuren en geen spiegeleffect heeft, kies dan voor de Siser Electric. Wil je een flexfolie met een metallic spiegeleffect die geblurd is, ga dan voor de Siser Foil.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen. Daarnaast kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Voor de exacte kleuren adviseren we je om een kleurenkaart te bestellen.

Heb je vragen over de Siser PS Metallic? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 314009
Fabrikant Siser
Opmerking De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid, Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken, Over de Fluor en Metallic kleuren kunnen geen andere flex-soorten geperst worden
Uitstraling Metallic
Afmeting rol 50 cm x 25 m
Breedte 50 cm
Wassen Handwas
Temperatuur 160 graden
Druk Medium, 3,5 bar
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 meter
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser PS Metallic pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Siser Color Sheet pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op