Roland TrueVIS VG2-640

De Roland Truevis VG2-640 combineert schitterende en natuurlijke kleuren, hoge Print & Cut nauwkeurigheid en meer efficiëntie om alle elementen naar een hoger niveau te tillen. Deze machine is beschikbaar in verschillende kleurconfiguraties.

  • 10% korting op je eerste bestelling (m.u.v. machines en toebehoren)
  • Gratis verzending vanaf €200,-
  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gratis snijden
  • Veilig online betalen
Gegevens

Over Roland TrueVIS VG2-640

Met meer dan 40 spannende verbeteringen vergeleken met de vorige bekroonde VG-serie zijn TrueVIS VG2-printers/snijplotters ontworpen om te voldoen aan de kwaliteits- en productievereisten van de meest veeleisende moderne printprofessional, met prints die in slechts 6 uur* kunnen worden afgewerkt. Met nieuwe TR2-inkt met oranje en nieuwe kleurmanagement presets voor superieure kleurreproductie, biedt de VG2 toonaangevende print- en snijnauwkeurigheid met slimme nieuwe geautomatiseerde aandrukrollen. Bovendien zijn de prints gecertificeerd voor kwaliteit en betrouwbaarheid door 3MTM en AveryTM. Overtref de verwachtingen van uw klanten. Versla uw concurrentie. Vertrouw uw instinct - kies voor TrueVIS VG2.

 

5 Redenen om te investeren in de Roland TrueVIS VG2-Printer/Snijplotter
 
De TrueVIS VG2 printer/snijplotter biedt talrijke verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie, die de reputatie geniet een benchmark te zijn in de wereld van printen en snijden. Dat alles maakt van deze opvolger dé oplossing voor serieuze kopers. Lees hieronder de 5 redenen waarom:

De meest betrouwbare oplossing
Met dit product heeft Roland een oplossing op de markt gebracht waarin het elke functie heeft herbekeken en verbeterd. Die kleine veranderingen leveren gecombineerd een aanzienlijke prestatiewinst op. Het resultaat is een product dat uitblinkt als oplossing die Roland DG heeft gebouwd op basis van ruim 30 jaar kennis: alles goed voor 16 generaties in printen en snijden.Met nieuwe inkten, een verbeterde VersaWorks-workflow en optionele oprol- en drogerunits biedt het systeem configuratiemogelijkheden die inspelen op de behoeften van kleine tot middelgrote printserviceproviders of grotere die extra capaciteit in huis willen halen. Denk bijvoorbeeld aan commerciële drukkerijen die met een compact, gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem de markt voor sign & display graphics willen betreden om nieuwe inkomstenstromen te genereren, nieuwe klanten te winnen en meer omzet te halen uit bestaande klanten. De VG2 is ideaal voor productie tot 1.500 vierkante meter per maand.

Oranje inkt
Oranje inkt verbetert de kleurenreproductie en laat geprinte beelden er extra realistisch uitzien. Plus: met ingebouwde ondersteuning voor Pantone-steunkleuren legt Roland DG de lat nog hoger. Dankzij het gloednieuwe True Rich Color-conversieprofiel krijgt uw output een boost voor resultaten die maximaal realistisch, natuurlijk en neutraal ogen met best-in-class kleurweergave en nauwkeurige kleurafstemming met merkkleuren. De combinatie van TrueVIS TR2-inkt en de VersaWorks 6-workflow ondersteunt de Roland Orange Color System Library en ook de Pantone-kleurenbibliotheek. Printen en snijden plus een breed kleurbereik met oranje inkt? Een unieke combinatie op de markt!

Buitengewone resultaten voor kledingdecoratie
Of u nu signs, display graphics, commercieel drukwerk of zeefdrukwerk produceert:kledingdecoratie is een groeiopportuniteit voor uw bedrijf. Profiteer van de mogelijkheid om kleinere oplages met een snelle doorlooptijd te produceren. De nieuwe TR2-inkten beperken inktverlies door applicatietape, wat zorgt voor een betere transfer van de inkt naar de kleding. En ze leveren betere wasbaarheid. Bewezen. Na 20x wassen in een test zijn de prestaties enhet gedrag nog steeds goed.

40 nieuwe kenmerken
De VG2-serie biedt talrijke belangrijke verbeteringen qua printen, snijden en materiaalverwerking. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe design voor de aandrukwielen, dat de print- en snijnauwkeurigheid verbetert. Drukoptimalisatie van de aandrukrollen aan de zijkantmaakt betere registratie mogelijk. Automatische optilfunctionaliteit voor de aandrukrollen in het midden voorkomt beschadiging van geprinte graphics. Bij het overschakelen van printen naar snijden worden de aandrukrollen ook automatisch opgetild: er komt geen handeling door de operator aan te pas. Een nieuwe Overcut-functie, een functie voor intuïtief overlappend snijden, bootst de resultaten van tangentieel snijden na voor scherpe, schone hoeken bij moeilijk materiaal, minimaliseert afval en verkort de tijd voor het lospellen.

Geoptimaliseerde workflow
Met gebruiksgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid als hoeksteen bouwt de TrueVIS VG2-serie voort op het 64-bits native PDF-platform van VersaWorks 6. Het systeem biedt volledige ondersteuning voor PDF 2.0, wat voorkomt dat klanten moeten worden verzocht omandere bestandstypes aan te leveren, en stroomlijnt het productieproces. Ook handig is dat operators belangrijke handelingen op afstand kunnen uitvoeren vanuit de nieuw ontwikkelde Roland DG Mobile Panel-app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android.

Naast deze 6 overtuigende redenen om te investeren in de Roland TrueVIS VG2- print- en snijoplossing heeft deze innovatieve oplossing nog veel meer in haar mars vergeleken met andere opties op de markt.

Video
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer 309881
Omschrijving P/1 st - excl. Take Up System
Fabrikant Roland
Mediabreedte Tot 163 cm
Productvragen
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roland TrueVIS VG2-640
Downloads
Beschrijving Soort Download
Brochure Roland VG Serie pdf Download
Brochure Roland SG2/VG2 pdf Download
Verzending

Alle bestellingen die op maandag tot en met donderdag voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd.
Op vrijdag worden bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag verstuurd.

Alle pakketten worden verzonden en geleverd via DHL met track & trace code.

Klik hier voor de verschillende opties en kosten.

Klik hier:
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken