Siser Colorprint PU Matt +

Matte printable flexfolie die zeer rekbaar is!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Colorprint PU Matt +

De Siser Colorprint PU Matt + is een printbare flexfolie van 80 micron dik met een polyester drager. Deze printable heeft een matte uitstraling en is zeer rekbaar. Maak een hele gave full color creatie op een shirt of wat dacht je van een mooie gepersonaliseerde print op een schoen?! Het is allemaal mogelijk met De Siser Colorprint PU Matt +. Deze colorprint is direct na het printen persbaar en kan geperst worden op katoen, polyester en lycra. Geschikt voor solvent en ecosolvent inkten. Deze printable is wasbaar tot 60 graden, maar mag niet in de droger! 

Voor deze printbare flexfolie heb je een transferfolie nodig om je print over te zetten op het textiel, we adviseren je de Siser TTD Easy. Deze dien je warm te verwijderen.

De Siser Colorprint PU Matt + beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, dit wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn wat daarmee beter is voor huid en gezondheid.

Ben je op zoek naar een printbare flexfolie met een satijnglanzende uitstraling? Ga dan voor de Siser Colorprint PU Satin +. Wanneer je juist een extra matte uitstraling wilt creëren, dan kun je het beste kiezen voor de Siser Colorprint PU Extra Matt. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van printbare flexfolies, klik hier voor alle Siser printables.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Siser Colorprint PU Matt +? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309673
Fabrikant Siser
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m, 150 cm x 25 m
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Colorprint PU pdf
Matrix voor thermische materialen pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op