Siser Colorprint PU Satin +

Satijnglanzende printable flexfolie die zeer rekbaar is!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Colorprint PU Satin +

De Siser Colorprint PU Satin + is een printbare flexfolie van 80 micron dik met een polyester drager. Deze printable heeft een satijnglanzende uitstraling en is super rekbaar. Leef je helemaal uit en ontwerp een geweldige full color afbeelding op een tas of personaliseer een romper door middel van een schattige print. De Siser Colorprint PU Satin + kun je direct na het printen op verschillende soorten textiel persen. Deze printflex is geschikt voor katoen, polyester en lycra en kan geprint worden met solvent of ecosolvent inkten. De printable is wasbaar tot 60 graden, maar kan niet in de droger!

Om deze printbare flexfolie over te zetten op het textiel heb je een transferfolie nodig. Hiervoor adviseren we je de Siser TTD Easy. Dit is een hot peel, oftewel de folie dient warm verwijderd te worden.

De Siser Colorprint PU Satin + heeft een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er zich geen schadelijke stoffen in de folie bevinden en dit is beter voor huid en gezondheid.

Ben je op zoek naar een printbare flexfolie met een matte uitstraling? Kies dan de Siser Colorprint PU Matt +. Wil je juist een creatie maken met een extra glanzende uitstraling, ga dan voor de Siser Colorprint PU Extra Gloss. De mogelijkheden op het gebied van printbare flexfolies zijn zeer uitgebreid, klik hier voor alle Siser printflexfolies.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Siser Colorprint PU Satin +? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Specificaties
Artikelnummer 309672
Fabrikant Siser
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Satin
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m, 150 cm x 25 m - On request
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Datasheet Siser Colorprint PU pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op