Siser Colorprint Transparant PU Matt

Doorzichtige matte printflex

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Siser Colorprint Transparant PU Matt

De Siser Colorprint Transparant PU Matt is een printbare transparante flexfolie van 85 micron dik en heeft een polyester drager. Deze printflex is gemaakt van PU (polyurethaan) en geeft je print een matte uitstraling. Wil je een gaaf full color ontwerp op een schoen maken of heb je een leuk idee voor een creatie op een minishirtje? Dan zit je met de Siser Colorprint Transparant PU Matt wel goed.

Deze printable is geschikt voor solvent, ecosolvent en latex printers. Voor het overzetten van de Siser Colorprint Transparant PU Matt heb je geen transferfolie nodig, je kunt deze printbare flexfolie direct overzetten op het textiel.

Ben je op zoek naar een vergelijkbare printflex, maar dan met een glanzende uitstraling? Kijk dan eens bij de Siser Colorprint Transparant PU Gloss.  

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.  

Heb je vragen over de Siser Colorprint Transparant PU Matt? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 


 

Specificaties
Artikelnummer 309670
Fabrikant Siser
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat, Transparant
Afmeting rol 75 cm x 25 m
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Colorprint Transparant pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
 • <p>Siser Colorprint Transparant PU Matt Ik moet voor klant voor op wit textiel hele fijne lettertjes printen en snijden. Het pellen is onmogelijk. Nu vroeg ik me af of ik deze transparante folie ervoor kan gebruiken. Printen en dan gewoon vlakje uitsnijden, zodat ook deels het onbeprinte geperst wordt op het textiel. Kan dit? en heb je een drager nodig en moet dit in spiegelbeeld of gewoon geprint worden.</p>
  • Als de letters zo klein zijn dat je ze niet kan pellen, zou dit inderdaad een optie kunnen zijn. Wel moet je er rekening mee houden dan je dan een persvlak krijgt op het shirt.  
   Je moet dit inderdaad in spiegelbeeld printen, en je hebt geen applicatie tape nodig. Je haalt het overtollig materiaal van de drager af, en je kan het meteen op het shirt persen. 

   Dit zou een optie kunnen zijn. Wel moet je er rekening mee houden dat je een persvlak krijgt op het shirt.

   Lees gehele antwoord
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op