Siser Colorprint PU Extra Gloss

Glanzende printbare flexfolie die ideaal in te zetten is voor moeilijke textielsoorten zoals bijvoorbeeld nylon.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Colorprint PU Extra Gloss

De Siser Colorprint PU Extra Glossy is een printbare flexfolie van 70 micron dik met een polyester drager. Deze printable heeft een glanzende uitstraling. Vanwege de innovatieve lijmlaag kun je deze folie ideaal inzetten voor moeilijke textielsoorten zoals bijvoorbeeld nylon, maar het kan ook prima bedrukt worden op katoen, polyester of een combinatie van deze. Heb je bijvoorbeeld een leuke creatie voor op een sleutelhanger of wil je een full color logo op een paraplu bedrukken? Gebruik dan de Siser Colorprint PU Extra Gloss.

Deze printbare flexfolie kan worden beprint met solvent en ecosolvent inkten en daarna dien je je printable over te zetten op het textiel met behulp van een transferfolie. Hiervoor adviseren we de Siser TTD Easy.

De Siser Colorprint PU Extra Gloss heeft een Oeko-Tex® Keurmerk, waarmee wordt bedoeld dat het beter is voor huid en gezondheid doordat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de folie.

Ben je op zoek naar een printbare flexfolie voor moeilijke textielsoorten met een matte uitstraling? Ga dan voor de Siser Colorprint PU Extra Matt.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Siser Colorprint PU Extra Gloss? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Specificaties
Artikelnummer 309667
Fabrikant Siser
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Glanzend
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m, 150 cm x 25 m
Wassen 30⁰ C
Temperatuur 155 graden
Druk Laag
Toepasbaar op Katoen, Polyester, Nylon
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf
Datasheet Siser Colorprint PU Extra pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op