Siser Colorprint New

Printable flexfolie die zeer geschikt is voor donker textiel!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Colorprint New

De Siser Colorprint New is een printbare flexfolie van 120 micron dik en heeft een polyester drager. Deze printable geeft de kleuren een levendige uitstraling en is zeer geschikt om toe te passen op donker textiel. Wil je bijvoorbeeld schoenen bedrukken of heb je een mooi ontwerp gemaakt voor op een donker shirt? Gebruik dan de Siser Colorprint New voor het mooiste resultaat!

Deze printable is te beprinten met solvent en ecosolvent inkten. Om de printbare flexfolie over te zetten na het printen heb je een transferfolie nodig, in dit geval adviseren we de Siser TTD Easy. Je kunt de printflex toepassen op katoen, polyester en lycra textiel. Let op: kan NIET in de droger!

De Siser Colorprint New beschikt over een Oeko-Tex® Keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat er geen schadelijk stoffen in de folie aanwezig zijn wat beter is voor huid en gezondheid.

Ben je op zoek naar een vergelijkbare printable voor op licht of gekleurd textiel? Neem dan eens een kijkje bij de Siser Colorprint Classic.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Siser Colorprint New? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Specificaties
Artikelnummer 309666
Fabrikant Siser
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m - On request, 150 cm x 25 m - On request
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 160-170 graden
Druk Medium
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Siser Colorprint New pdf download
Matrix voor thermische materialen pdf download
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op