MotoMark - E235 - White Matt

Waar andere high tack folies niet de oplossing zijn, zet je deze high tack folie in!

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de MotoMark - E235 - White Matt

Ontdek de fantastische MotoMark - E235 - White Matt, een hoogwaardige matte witte vinylfolie van flexibel PVC met ongeëvenaarde kleefkracht voor oppervlakken met een lage spanningsweerstand.

Dankzij de extra dikke high-tack rubberharslijm is dit product absoluut ideaal voor gebruik op crossmotoren, karts, quads, helmen en andere accessoires voor extreme (water)sporten. Bovendien is het uitstekend geschikt voor HPL-platen op aanhangwagens, hechtingsproblemen op muren, verschillende soorten plastic zoals ABS, of elke andere ondergrond waar andere folies tekortschieten, zoals stoeptegels en andere bestratingen. Geen ondergrond is te moeilijk voor deze folie!

Deze folie is ontworpen met een flatlay rugpapier, waardoor het perfect vlak blijft tijdens het printproces. De MotoMark - E235 is beprintbaar met solvent, eco-solvent, latex en UV inkten. Ongeprint heeft deze folie een houdbaarheid van 5 jaar bij buitengebruik.

De MotoMark - E235 is per volle rol verkrijgbaar in de breedtes 137,2 cm en 152,4 cm. Op een volle rol zit 50 meter.

Om de prints te beschermen tegen vuil en verkleuring raden wij je aan om deze te lamineren. Ga je de folie inzetten op vlakke ondergronden? Dan kun je hem het beste lamineren met de Maegis Essentials - EL7. Ga je de folie inföhnen? Dan dien je een gegoten laminaat te gebruiken. Wanneer je de MotoMark gaat inzetten als vloersticker, dan adviseren wij het vloerlaminaat de Coverfilm Scratch PP.

Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kun je beter even op de technische datasheet kijken.

Ben je benieuwd naar een overzicht van alle soorten High Tack folies? Bekijk het overzicht onder downloads.

Heb je nog vragen over de MotoMark - E235 - White Matt die niet in onderstaand overzicht staan? Neem dan contact met ons op via de "Stel een vraag" knop.

Specificaties
Artikelnummer 309527
Uitstraling Mat
Lijmsoort High tack
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet Motomark E235 - White Matt pdf
High Tack folies pdf
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op