FloorPrint P

Permanente vloersticker voor onder andere asfalt en tegels.

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over de FloorPrint P

Met de FloorPrint P kun je permanente vloerstickers maken die R13 antislip gecertificeerd zijn. Je hoeft deze folie dus na het printen niet nog eerst te lamineren met een speciaal vloerlaminaat. Hij is beprintbaar met Eco-Solvent, Latex en UV inkten.

De folie is 550 micron dik en geschikt voor binnen- en buitengebruik op moeilijk hechtende en oneffen ondergronden. Hierdoor kun je de FloorPrint P onder andere toepassen op asfalt, tegels, klinkers, trappen etc. Buiten is de FloorPrint P maximaal 3 tot 6 maanden houdbaar.

Hij is per volle rol verkrijgbaar op een breedte van 1.07m. Op een volle rol zit 30 meter. De FloorPrint P is telefonisch of per mail ook verkrijgbaar op een breedte van 1.27m.

Wil je tapijt of andere moeilijk hechtende en oneffen ondergronden voorzien van stickers met antislip? Kijk dan bij de CarpetPrint SP.

De Floorprint P kan alleen met een vloeibaar laminaat gelamineerd worden. Door het lamineren zorg je ervoor dat de afbeeldingen langer mee gaan. 

Mocht je nog niet bekend zijn met de FloorPrint P, dan raden wij je aan deze eerst te testen. Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken.

Heb je vragen over de FloorPrint P? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309301
Omschrijving 1.07 X 30
Fabrikant Private label
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Anti Scratch
Lijmsoort Permanent
Toepassing Asfalt en straten, Binnengebruik, Buitengebruik, Vloeren
Eigenschappen Anti scratch
Breedte 107 cm
Dikte 550 mu
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Datasheet FloorPrint P pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op