In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Siser Hi-5 Print - Matt

Matte printable flex die slechts 5 seconden geperst hoeft te worden.

Opties

Log in voor prijs
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar

Over Siser Hi-5 Print - Matt

De Siser Hi-5 Print - Matt is een printbare flexfolie die gemaakt is van polyurethaan (PU), is 85 micron dik en heeft een polyester drager. Deze printflex voelt zacht aan, heeft een matte uitstraling en zorgt voor levendige kleuren. Zet je ontwerp in een mum van tijd over op je verschillende textielsoorten zoals katoen, polyester of een mix van deze. De Siser Hi-5 Print - Matt heeft namelijk een perstemperatuur van 120 graden en een perstijd van slechts 5 seconden. Dus wil je snel een serie T-shirts, hoodies of jassen voorzien van een full color logo? Dan zit je met deze printable goed.

De Siser Hi-5 Print – Matt kan beprint worden met solvent, ecosolvent en latex inkten. Om je creatie over te zetten heb je transferfolie nodig. In dit geval wordt de Siser TTD Easy geadviseerd. 

Ben je op zoek naar een vergelijkbare printflex, maar dan met een satijnglanzende uitstraling? Kijk dan eens bij de Siser Hi-5 Print – Vivid.

Voor de juiste verwerking raden wij je aan de technische datasheet te raadplegen.

Heb je vragen over de Siser Hi-5 Print - Matt? Stel dan je vraag via de knop onder het kopje productvragen. Een van onze specialisten zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificaties
Artikelnummer 309267
Fabrikant Siser
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Uitstraling Mat
Afmeting rol 50 cm x 25 m, 75 cm x 25 m, 150 cm x 25 m - On request
Wassen 60⁰ C
Temperatuur 150 graden, 120 graden
Druk Hoog
Toepasbaar op Katoen, Polyester
Minimale afname 1 rol
Downloads
Beschrijving Soort Download
Matrix voor thermische materialen pdf
Datasheet Siser Hi-5 Print pdf
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mail adres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op